Stemmer 3, med nogle medlemmer af Las Vegas Tenors, debuterer

Las Vegas -publikum kender Bill Fayne fra et vilkårligt antal underholdningsprojekter, lige fra hans embedsperiode som Clint Holmes 'mangeårige musikalske direktør til hans optrædener som en af ​​Las Vegas Tenors.

I denne weekend vil de kunne se endnu en inkarnation af Fayne, når han slutter sig til vokalisterne Teddy Davey og Chris Coyne i debuten af ​​Voices 3 på Suncoast.

Fayne siger, at den nye trio er en slags udløber af Las Vegas Tenors.Teddy Davey og jeg var originale medlemmer af tenorerne, siger han. Nu har vi tilføjet Chris Coyne, der sang med tenorerne et antal gange og erstattede en af ​​os, da vi var usikre.

las vegas nytårsaften begivenheder

Davey, en klassisk uddannet sanger og skuespiller, optræder som soloartist rundt i byen. Coyne har været forsanger i Jubilee! og Folies Bergere og er veteran inden for musikteater.

Men, siger Fayne, Voices 3 tilbyder trioen lidt mere breddegrad - og byder publikum på et par flere overraskelser - end et Las Vegas Tenors -show.

En grund til at oprette Voices 3 er bare at ændre vores retning lidt, siger Fayne.

Teddy, Chris og jeg, vores rødder er alle i musikteater, så vi ville gøre tingene lidt mere teatrisk, siger han.

Også ærligt fandt vi ud af, at da vi lavede mange krydstogtskibsshows, fandt vi ud af, at når folk på krydstogtskibene ser ordet 'tenorer', tror de, at det hele vil være klassisk, og det skiller folk. Nogle mennesker siger: 'Jeg vil ikke gå og se det.'

lad os lave en aftale las vegas

Med Voices 3 har det ikke den stigmatisering, tilføjer han.

Faktisk siger Fayne, at weekendens shows vil dække alt fra opera til R&B til jazz til klassisk rock, country og Broadway, og selvfølgelig ... 'popera.' Vi gør alt dette.

Og det er virkelig det, publikum vil høre. De vil have mangfoldigheden, ikke kun en highbrow -koncert.

Showet vil også indeholde en 20-minutters version af 'South Pacific' siger Fayne. Det er noget, vi vil gøre ved hvert af vores shows: En mini -version af et Broadway -show.

Så det bliver et højdepunkt, og vi har inviteret Mollie Tennant, der er en af ​​forsangerne i ‘Jubilee!’, Til at være med og være vores Nellie Forbush.

Det er noget nyt for os, og vi føler, at vi er lidt ude på et lem, tilføjer Fayne. Jeg har aldrig set nogen anden gruppe eller et andet show gøre sådan noget.

Lidt anderledes vil også være, at showet vil have en lille akustisk sektion, siger Fayne, hvor Chris spiller guitar, Teddy spiller ukulele, og jeg spiller et Melodica, et mundtastatur.

Så vi prøver virkelig at sætte nye standarder for os og for den slags underholdning, som folk ser. De ser mange af de samme ting, så vi forsøger at bryde formen lidt.

michael jackson et cirkus af solen

Det er virkelig sjovt, tilføjer Fayne. Vi har øvet hårdt. Vi har mange overraskelser til publikum, og det bliver et sjovt show.

Kontakt reporter John Przybys på jprzybys@review journal.com eller 702-383-0280.