Wahlburgers sætter sit præg på Las Vegas Strip

Mark Wahlberg taler med fans efter at have modtaget en nøgle til byen, da han ankommer til et VIP -arrangement i Wahlburgers Las Vegas i Grand Bazaar Shops at BallyMark Wahlberg taler med fans efter at have modtaget en nøgle til byen, da han ankommer til et VIP -arrangement i Wahlburgers Las Vegas i Grand Bazaar Shops på Ballys tirsdag den 28. marts 2017. Sam Morris/Las Vegas News Bureau Skuespiller Mark Wahlberg giver et interview under et VIP -arrangement på Wahlburgers Las Vegas i Grand Bazaar Shops på Ballys tirsdag den 28. marts 2017. Sam Morris/Las Vegas News Bureau Mark Wahlberg vinker til fans, da han ankommer til et VIP -arrangement i Wahlburgers Las Vegas i Grand Bazaar Shops på Ballys tirsdag den 28. marts 2017. Sam Morris/Las Vegas News Bureau 'Wahlburgers Day as Mark Wahlberg holds it during a VIP event at Wahlburgers Las Vegas in the Grand Ba ...Las Vegas borgmester Carolyn Goodman læser en proklamation, der kalder den 28. marts for 'Wahlburgers Day', da Mark Wahlberg afholder det under et VIP -arrangement på Wahlburgers Las Vegas i Grand Bazaar Shops på Ballys tirsdag den 28. marts 2017. Sam Morris/Las Vegas News Bureau Penn Jillette, Mark Wahlberg, Paul Wahlberg og Teller poserer til fotos, da de ankommer til et VIP -arrangement i Wahlburgers Las Vegas i Grand Bazaar Shops på Ballys tirsdag, 28. marts 2017. Sam Morris/Las Vegas News Bureau Skuespilleren Mark Wahlberg og bror chefkok Paul Wahlberg ankommer til et VIP -arrangement i Wahlburgers Las Vegas i Grand Bazaar Shops på Ballys tirsdag den 28. marts 2017. Sam Morris/Las Vegas News Bureau 'Ka' -dirigent Richard Oberacker skrev musikken og deler bog- og tekstekreditter med Robert Taylor for Bandstand, der debuterer på Broadway i april. (Bill Hughes/Las VegasJournal) Tyson Beckford

Kats! Præsidiet ved denne skrivning er KUNV 91,5-FM-studierne, hvor jeg lige har indledt et interview med boksesendingslegenden Al Bernstein .

Som tidligere nævnt er Bernstein en dandy -sanger, og fredag ​​debuterer han sit kabaretshow kl Tuscany Suites ’ Piazza Lounge. Toscanas almindelige headliner, Kenny Davidsen, værter, og showet starter cirka kl. Åbningsklokken for Bernstein er omkring 10.

Og nu, scenen:VENDELSE FOR WAHLBURGERS

Filmstjerne Mark Wahlberg sluttede sig til sin stjernekok-bror, Paul Wahlberg, ved formelt at lancere Wahlburgers på Grand Bazaar Shops. Han vandrede til spisestedet på Stripsiden kl Ballys cirka 90 minutter efter planen, efter hans optræden i CinemaCon kl Kejsere Palace for at promovere de kommende Transformers: The Last Knight. Men de par hundrede fans, der sad fast ved restaurantens indgang, syntes ikke at bekymre sig om Wahlbergs punktlighed, da mængden brølede ved ankomsten af ​​den engang Marky Mark.


Wahlbergerne modtog en nøgle til byen og proklamation om, at tirsdag var Wahlburgers dag af borgmester Carolyn Goodman og tidligere borgmester Oscar Goodman . Restaurantkæden er central for A & E -realityshowet med samme navn.

Wahlberg er naturligvis klar over konkurrencen om underholdning og restauranter i Las Vegas og siger til mængden: Hvis du kan klare det i Vegas, kan du nå det overalt!

Minutter senere, i et en-til-en-interview på den røde løber, sagde han, at Las Vegas er verdens underholdningsmekka, og det fortsætter med at vokse. Dette er et sted, vi altid har ønsket at være fra tidligt ... vi vil have, at alle på The Strip oplever Wahlburgers oplevelse. Det er vores familie, der når ud til din familie.

Han tilføjede, at hans familie søger at åbne en anden restaurant i Las Vegas i år, og at broren, der ikke var til stede - Donnie Wahlberg - havde travlt med at filme til CBS -serien Blue Bloods. Donnie Wahlberg er en del af Nye børn på blokken forår og sommer tur (sammen med Mirage headliners Boyz II Mænd og Paula abdu det ), der stopper på T-Mobile Arena den 28. maj, og sandsynligvis vil dukke op på Wahlburgers.

game of thrones forfatterens nettoværdi

Mark Wahlberg siger, at han er fan af Vegas, men ikke af spil. Jeg er her ret ofte, til kampene og til golf, sagde han. Jeg kommer ret ofte. For mig er det spændende, hver gang.

HVORFOR Borgmesteren?

Goodmans optrædener ved funktioner uden for bygrænsen i Las Vegas har ført til en vis spænding mellem hendes kontor og Clark County Commission, som har taget sig til at udstede nøgler til Las Vegas Strip ved arrangementer som tirsdag på Wahlburgers. Politikken for borgmesterens kontor er, at hun vil deltage i formelle begivenheder, når hun bliver inviteret. Og hun blev inviteret af Wahlburgers embedsmænd til at præsentere nøglen til byen, mens amtskommissærerne sad denne ene ude.

BROADWAY FASCINERET AF CIRQUE

Bandstand, den Las Vegas-fødte musical, der har nået Broadway, åbner for forhåndsvisninger fredag ​​aften på Bernard B. Jacobs Theatre i New York. Medskabende Richard Oberacker , musikdirektør for Ka kl MGM Grand, siger Broadway -samfundet har været akut fascineret af hans rolle med Cirque du Soleil.

Vi har spekuleret over, hvordan denne kultur i New York ville modtage et show fra Las Vegas, og vi lærer det nu, co-creator Richard Oberacker , musikdirektør for Ka kl MGM Grand, Oberacker sagde i sidste uge under en pause i øvelserne. Cirque -mærket er virkelig interessant for dem. De føler, at du ikke har noget andet liv end Cirque. Jeg får meget af, 'Hvordan havde du tid til at arbejde i et Cirque -show, til at udvikle et Broadway -stykke?' Og jeg skal blive ved med at minde dem om, 'Nå, jeg går på arbejde klokken 5, og Jeg har stort set resten af ​​dagen fri til at skrive eller gøre hvad som helst. '

hvad er dick van dykes nettoværdi

Det synes de er virkelig svært at tro på.

Oprettet af Oberacker og hans skrivepartner Robert Taylor fra Las Vegas, fejrer Bandstand sin åbningsaften den 26. april.

BECKFORD -EFFEKTEN

Den berømte mejslede model Tyson Beckford vender tilbage til Chippendales i Rio i weekenden til et løb, der skulle fortsætte mindst gennem juni, med en forlængelse gennem sommeren ikke kun mulig, men sandsynligvis. I sit tredje forlængede engagement med Chipps har Beckford været den travleste og mest succesrige gæstvært nogensinde til showet. Derfor er han blevet inviteret tilbage til, hvad der svarer til produktionens første langtidsophold.

Andre, der har taget scenen for Chipps inkluderer Ian Ziering , Antonio Sabato Jr. og Jeff Timmons af 98 grader . Produktionen vender tilbage til at få nogle nye celeb -gæstværter senere på året.

ROCKIE PAKKER ET STUNK

Kolonne fave i ... et stykke tid nu, faktisk, Rockie Brown har udsendt en ny udgivelse, Rockie Brown Vol. 1, et samarbejde med hendes nye partner og mangeårige Las Vegas -producent, Jason Tanzer . Den første antydning af nyt materiale udkommer torsdag, videoen til singlen, Rock Star Baby. Find videoen og info om albummet på Browns Facebook -side.

Brown er et rigtigt talent og en Vegas -original, og har optrådt på et bredt udvalg af Vegas -spillesteder i løbet af de sidste seks år eller deromkring, herunder Sand Dollar Lounge, Mandarin Oriental, og senest Toscana torsdag aften med sit tredelte band Det Kære . Fang når du kan, mand. Det er turen værd.

Bemærk : Denne version af spalten tilføjer Boyz II Men til New Kids On the Block USA -turnéen.