'Varme kroppe' bøjer monsterfilmtropper for at levere latter, kærlighedshistorie

Hjerner. De er ikke bare til at fortære længere.

Gråt stof har altid været en fast bestanddel af zombiefilm. Det spiller bare sjældent så stor en rolle bag kulisserne, som det gør i de charmerende kloge Warm Bodies.

jo de la rosa nettoformue

Den zombieromantiske komedie-en genre der fremover skal kaldes zom-rom-com-finder et ungt lig (en forrygende Nicholas Hoult fra Skins og X-Men: First Class), der blander sig formålsløst rundt i en lufthavn.Han kan ikke huske, hvordan han kom dertil eller noget andet om sit liv før zombie-inklusive hans navn, men han tror, ​​det startede med en R.

Hvad R mangler i verbale færdigheder, gør han dog op med en vittig, ironisk indre monolog. Det er som om lige før The O.C. forlod tv, det tog en vild drejning og zombificerede Seth Cohen.

(For jer børn derude, O.C. var Gossip Girl før Gossip Girl var. TV var det, vi så programmer på før iPads. Også smsede til Tumblr emoji One Direction.)

Otte år efter zombieudbruddet har overlevende ledet af den militante general Grigio (John Malkovich) befæstet sig i det, der kan være den sidste tilbageværende menneskelige bosættelse.

Under en mission ud over sine tårnhøje stålvægge bliver et spejderhold angrebet af de udøde. I det efterfølgende kaos mødes R og Julie (Teresa Palmer, I Am Number Four), generalens datter, søde - eller så søde som tingene kan tænke på, at R lige var færdig med at tygge på sin kæreste (Dave Franco).

For at være retfærdig er R en selvforagtende zombie, som modbydes af sig selv for at have spist mennesker. (Han stiller også spørgsmålstegn ved, hvad han laver med sit liv og indser, at han burde have en bedre kropsholdning.)

Det viser sig, at spisning på hjerner skaber en zombie med personens minder, hvilket får R til at redde/kidnappe Julie og tage hende med til den forladte jetfly, han kalder hjem.

Da hun til sidst kommer til at indse, at han ikke tænker på hende som take -away mad, begynder de to at knytte sig til R's pladesamling. Han har hamret alt fra Guns 'N Roses til Bob Dylan til John Waite gennem årene, fordi vinyl, som han kæmper for at mumle, er mere levende. Og da Julie begynder at se R som en person frem for et monster, bliver han også langsomt mere levende.

På trods af sine rædselsrødder følger Warm Bodies tættere på arven fra John Hughes end George A. Romero.

Den måde, hvorpå R og Julie dræber tiden i lufthavnen - et resultat af R's misbrug af, at hvis de forlod med det samme, ville de andre zombier lægge mærke til og spise hende - føles lige ud af The Breakfast Club.

Og som helten i hver stor 80’er -teenagerkomedie er R den ultimative outsider. Mangler sociale færdigheder-sammen med de fleste motoriske færdigheder-han er alene bortset fra sin bedste ven, M (en pitch-perfekt Rob Corddry). Selvom han, som R fortæller, med bedste ven mener, at vi lejlighedsvis grynter og stirrer akavet på hinanden.

Warm Bodies skylder også en åbenbar gæld til Romeo og Juliet - R og Julie, Romeo og Julie, det er ikke ligefrem subtilt - ned til en altan -scene, der spilles, som de fleste ting, for grin. Det kan endda være blevet leveret med et blink, hvis zombiehood ikke havde efterladt R med så begrænsede ansigtsudtryk, at han er kommet for at konkurrere med disse botoxere på Bravo.

Det er en af ​​flere feel-good-hyldest, herunder et sjovt indtryk af den målbevidste gruppe, der går i slowmotion-cliche og Julies ven (Analeigh Tipton) tager en revnet iPod for at spille Roy Orbisons Oh Pretty Woman under Rs store makeover. Det eneste, der tydeligvis mangler, er Can’t Buy Me Love-stil langsomt klap.

Fra forfatter-instruktør Jonathan Levine (50/50, The Wackness), der tilpassede Isaac Marions debutroman, føles Warm Bodies som den tænkende teenagers Twilight.

Til tider er historien begrænset af nogle af de meget konventioner, den sender op. Og du kan argumentere for, at der ligesom vampyrfiktionens overdådighed allerede har været en begyndelse på zombie -træthed.

Men mellem grinene er der noget, der virkelig rører ved Hoults fremstilling, mens R arbejder på at være sej, mens han næsten helt og fuldt kan føle gennem sine døde øjne i Zooey Deschanel-størrelse.

hvor mange penge bill gates er værd

Det er endnu et bevis på, at det eneste organ Warm Bodies fejrer mere end hjernen er hjertet.

Og hvis du ikke kan blive fejet op i alt det, så tjek for en puls. Også du kan bare være død indeni.

Anmeldelse
Varme kroppe
97 minutter
PG-13; zombievold og noget sprog
Karakter: B+
Flere steder