Wayne Newton lukker Las Vegas ejendom som offentlig attraktion

En arbejdstager klipper nogle af de 1.000.000 kvadratmeter græs på den tidligere ejendom til den tidligere Strip-headliner Wayne Newton tirsdag den 27. august 2013. NewtonEn arbejdstager klipper nogle af de 1.000.000 kvadratmeter græs på den tidligere ejendom til den tidligere Strip-headliner Wayne Newton tirsdag den 27. august 2013. Newtons bopæl på 38 hektar på hjørnet af Sunset- og Pecos-vejene ses på ret. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) Wayne Newton vises ved indgangen til Casa de Shenandoah, som er lukket for offentligheden med virkning tirsdag den 10. juli 2018. (Wayne Newtons Casa de Shenandoah) Den renoverede trappe ved indgangen til Stirling Club på Turnberry Place. (Louis Russo) Wayne Newton og Charlie Watts, vist i 2017 på Casa de Shenandoah. (Wayne Newtons Casa de Shenandoah) En luftfoto af Casa de Shenandoah, som har været lukket for offentligheden med virkning tirsdag den 10. juli 2018. (Wayne Newtons Casa de Shenandoah)

Wayne Newtons Casa de Shenandoah er lukket ned som en offentlig attraktion.

Museets lukning bliver ikke mødt med fanfare, men et brev.

Las Vegas advokat Jay Brun , rådgiver for Newton og hans kone, Kathleen , informerede embedsmænd i Clark County tirsdag om, at Newtons trak tilladelserne tilbage, der tillod ejendommen at blive brugt som et for-profit museum og ture.Det er ansøgerens hensigt, at ejendommen skal vende tilbage til en enkelt familiebolig, skrev Brown på vegne af investorerne i ejendommen, en gruppe under ledelse af Texas bankmagnat og Newton -familiens ven Lacy Harbour og hans kone, Dorothy.

Tilbagekaldelsen af ​​tilladelserne trådte i kraft tirsdag, og Shenandoah blev effektivt lukket som et offentligt museum og tour site. Berømt som Newtons tidligere hjem og ranch -ejendom, Casa de Shenandoah åbnede for offentligheden i september 2015.

hvad er parker schnabels nettoværdi

Newtons har ikke angivet en specifik grund til at lukke museet. Selv før Shenandoah var åben for offentligheden, har naboer længe klaget over begivenheder, der blev afholdt på arealet, og over det lejlighedsvise eksotiske dyr, der er løbet løs i nabolaget.

Fra nu af tager vi bare en pause og beslutter, hvad vi vil gøre i fremtiden, Wayne Newton sagde. Vi har ikke ønsket at træffe hurtige beslutninger.

Newtons private hjem blev for nylig brudt ind, da familien vendte tilbage fra hans show kl Ballys Windows Showroom. Newton blev også indlagt kortvarigt på hospitalet for et par uger siden, da han blev behandlet for en inficeret højre hånd, der var skåret på glasskår inde i hjemmet.

Newtonerne sagde i maj, at de havde lukket museet for renoveringer, og kosmetisk arbejde som udvendig maling vil fortsætte på ejendommen.

Casa de Shenandoah-museet og turen dækker to pakker på hjørner af Pecos- og Sunset-vejene: En bygning til en gavebutik, teater og shuttle-busindlæsningsområde på den nordvestlige side og den 46 hektar store ejendom på det sydvestlige hjørne. Denne pakke har været hjemsted for Newtons originale hjem (inklusive hans hvide palæ), en bygning, der viser mange af Newtons flotte køretøjer, hans gamle kostumer, mange memorabilia -sager og stalde til hans snesevis af arabiske heste.

Newton begyndte at arbejde på Shenandoah i 1965 som et hjem for sine forældre og hans afdøde bror, Jerry. Ejendommen har været brugt som ramme om mange film og tv -shows, herunder filmen Vegas Vacation fra 1997.

Stirling Club at svinge

Om emnet berømte VegasVille -ejendomme ...

Et kongeligt genvindingsprojekt er fuldt i gang i Stirling Club på Turnberry Place.

De nye ejere af det tony, 3 hektar store underholdnings- og spa-kompleks på Paradise Road lige overfor Westgate Las Vegas har lanceret et renoveringsprojekt på 1 million dollar til næste år. De er forpligtet til en nytårsaften -relancering af underholdningsbilaget, der i sin storhedstid var et af de mere populære hangs for rige og raffinerede i Las Vegas.

Vi arbejder stadig på detaljerne nytårsaften, men har bestemt et arrangement, siger DK Hospitality -formand Debra Kelleher , der håndterer detaljerne om at genoprette Stirling Club til sin palastiske fortid. Klubben vil højst sandsynligt have en blød åbning med ture med hård hat i feriesæsonen.

hvordan blev riff raff rig

Og i modsætning til tidligere år vil Stirling Club være åben for offentligheden. Kelleher og hovedinvestor Richard Ditton (medstifter af forlystelsesselskabet Incredible Technologies) stoler ikke udelukkende på, at beboernes kontingentbetalinger skal tjene penge. Satserne og mulighederne vil også blive kendt inden nytårsaften. Alt, hvad vi kan forvente, er en slags fest, og som fans af Stirling Club ved, har det været for lang tid mellem koncerter.

Moreno skal hædres

hvor meget var tiger woods værd

Frankie Moreno bliver optaget i UNLV College of Fine Arts Hall of Fame den 2. april. Moreno har smækket det ned i byen siden 2000, senest vekslende datoer på Myrons Cabaret Jazz og South Point Showroom sammen med vejdatoer i scenekunstcentre i hele landet. Moreno optrådte ved åbningen af Hard Rock Hotel i Atlantic City fra 26. juni-lørdag. Hans meget ventede headlining -show i Carnegie Hall med New York Pops er sat til den 19. oktober.

Tiki haps

Travis pastrana dukkede ind i Golden Tiki mandag aften med en gruppe venner og bestilte Evel Pie pizza, leveret ved bordet. Begge virksomheder ledes af Branden Powers, en fan af Evel Knievel, og af tiki -motiv og pizza -led.

Og, Gazillionaire af Absint skal hædres med sit eget indskrumpede hoved kl. 18. juli Gaz er den første fiktive karakter, der bliver hædret.

En vis alder

Menopause the Musical markerer sit 5,00. show onsdag i Harrah's Cabaret. Cindy Williams af Laverne & Shirley (og earleier, American Graffiti) berømmelse er tilbage i sin tilbagevendende gæstestjerne rolle. Lisa Mack, Jaqueline Holland Wright, Lori Legacy, Vita Corimbi og Cherity Harchis er på scenen for den skelsættende forestilling. Overgangsalderen åbnede på den daværende Shimmer Cabaret, nu Westgate Cabaret, i 2006.