Wayne Newton kæmper for værdsatte ejendele i Shenandoah efterfølgende

Wayne Newton vises ved indgangen til Casa de Shenandoah. (Wayne NewtonWayne Newton vises ved indgangen til Casa de Shenandoah. (Wayne Newtons Casa de Shenandoah) I dette 27. august 2013 vises filfotoet på forsiden af ​​Wayne Newtons tidligere bopæl, Casa de Shenandoah, på ejendommen i Las Vegas. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) I dette 20. oktober 2010, filfoto, vises stuen på hans Casa de Shenandoah ranch hjem for Wayne Newton i Las Vegas, Nevada. Craig L. Moran Las VegasJournal En port til Casa de Shenandoah, den tidligere Las Vegas -ejendom i Wayne Newton, ses den 7. oktober 2011. (Las VegasJournal -filfoto) Longtime headliner i Las Vegas, Wayne Newton, har en guitar, som var en gave fra Elvis Presley, på Casa de Shenandoah ranch hjem, 20. oktober 2010. (Las VegasJournal file foto) Wayne Newton og Charlie Watts, vist i 2017 på Casa de Shenandoah. (Wayne Newtons Casa de Shenandoah) Wayne Newtons tidligere palæ har Newtons 'N' i den store post. Texas forretningsmand Lacy Harber sagde, at han brugte mere end $ 15 millioner på at opgradere ejendommen. Han solgte den historiske ejendom i sommer. (Wayne Newtons Casa de Shenandoah)

Wayne Newton siger om Casa de Shenandoah, som Las Vegas har kendt i årtier, Det er forbi. Las Vegas er nu i en kamp om at hente genstande fra hans liv og karriere, der stadig er gemt på Shenandoah.

Og Newton kan ikke have dem tilbage. Forvent en kamp, ​​der sandsynligvis vil blive retssagført af domstolene.Jeg er rasende over, at de nye ejere af mit tidligere hjem ønsker at gemme sig bag anonymitet, mens de nægter at lade mig fjerne mine uerstattelige memorabilia, som jeg har samlet hele mit liv, antikviteter, kunst, andre personlige ejendele, herunder familiebilleder, sagde Newton torsdag eftermiddag. Manglen på menneskelighed er forbløffende. Det sidste, jeg vil have, er endnu en kamp, ​​men de har ikke efterladt mig noget valg. Jeg tror, ​​at det er det rigtige at kæmpe for sandheden.

hvad døde joe jackson af

Newton gentager, at han stadig ejer Casa de Shenandoah-titlen og -licensen, og at han en dag måske genåbner Shenandoah-museet og turnerer andre steder, selvom et sådant skridt er et fjernt mål.

Den legendariske ranch-ejendom på 36 hektar på hjørnet af Pecos- og Sunset-vejene blev solgt i juli til den uidentificerede gruppe Smoketree LLC for 5,56 millioner dollars. Den separate 10 hektar store pakke mod nord, hvor Case de Shenandoah-museets velkomstcenter, teater og gavebutik har været placeret, blev solgt for 4,9 millioner dollars den 24. september til Harsch Investment Properties.

Et selskab ejet af Lacy Harber, en bankmagnat fra Texas og en kendt Newton-fan, var sælger i begge transaktioner.

Blandt de besiddelser, der stadig er låst inde af Smoketree -repræsentanter i Shenandoah, er kostumer lavet af Newtons mor, Evelyn, som Newton og hans bror, Jerry, bar som underholder for børn; hans babysko i bronze, en mikrofon givet til ham af Frank Sinatra, en pulje fra Jackie Gleason, en violin fra Jack Benny, en sløjfe fra Bobby Darin, Nat King Coles make-up kit og snesevis af signerede fotos (inklusive dem fra præsidenter Kennedy, Reagan og begge Bushes).

Elvis Presley håndskrevet note på Las Vegas Hilton stationær, som inspirerede hitsangen, The Letter, er også i samlingen.

Newton har været i stand til at flytte sine 35 værdsatte arabiske heste væk fra grunden, men først efter at have indledt retssager mod Smoketree for at løse spørgsmålet om, hvem der ejer hvad på ejendommen. En retsafgørelse den 18. september tillod Newtons repræsentanter at betale et ekspeditionsgebyr for at komme ind i ejendommen for at trække dyrene til et separat sted. Det skete den 27. september.

Venstre åben er spørgsmålet om, hvem der ejer de økonomisk og sentimentelt værdifulde genstande på Shenandoah. Newton siger som forventet, at disse varer er hans personlige ejendom.

Men advokaten i Las Vegas, Jason Wiley, der repræsenterer Smoketree LLC, siger, at det ikke er så enkelt. Han hævder, at køberne forventede, at ejendommene - bortset fra nogle få udstillede køretøjer - ville være en del af købet.

Ellers siger Wiley: Bevisbyrden ligger på Newtons for at afgøre, hvem der ejer museets samling.

Og hvordan beviser Newtons egentlig, at deres advokat Jim Jimmerson sagde i åben domstol, at disse bronzede babysko tilhører Wayne Newton.

Det er millionspørgsmålet, sagde Wiley. Der er ingen bestemmelse om ejerskab. Hvis Newtons fremlægger et dokument om en form for aftale om etablering af aktiverne er deres, skal retten respektere det.

Newtons planlægger at vende tilbage til ejendommen inden for ugen for at tage opgørelse over hele samlingen, hvilket gør en sag om, at de er de retmæssige ejere af de værdifulde ejendele. I retten sagde Jimmerson: Alt, hvad der er, tilhører Newtons, undtagen tre ting. Det er listen. Han angav ikke de tre undtagelser.

Striden er den seneste udvikling i en igangværende saga ved Shenandoah, som stammer fra 1966 som Newtons sagnomspundne helligdom fyldt med stalde, hans hvide hus palæ, håndværksdamme og hjemsted for hans arabere og mange eksotiske dyr. Newton solgte sin majoritetsandel i ejendommen i 2010 og leasede ejendommen fra Harber til sin offentlige museumsattraktion. Museet åbnede i september 2015 og lukkede i april 2018; Newtons artefakter har gemt på Shenandoah siden.

cirque du soleil las vegas en

I foråret havde Newton selv søgt at købe den originale Shenandoah -ejendom og udstedt et tilbud på 6 millioner dollars til John Munson, Harbers aktivforvalter.

Newton siger, at han følte, at de havde en aftale med Munson om at foretage købet og vende tilbage triumferende til Shenandoah. Han og hans kone, Kathleen, og datteren, Lauren, begyndte faktisk at pakke i maj for at vende tilbage til ejendommen, kun for at få at vide, at Munson havde solgt til den anonyme Smoketree -operation - til en pris, der er mindre end hvad Newton hævder, han havde tilbudt.

Munson har ikke returneret e-mails til kommentar.

Wiley har fulgt sin klients anmodning om hemmeligholdelse.

Det er en betydelig ejendom, og de vil ikke have, at deres navne skal være offentlige, siger Wiley. Jeg ved ikke, hvad planerne for ejendommen er.

Uanset hvad de er, vil det ikke involvere Mr. Las Vegas, der allerede har sagt farvel til sin berømte ranch.