Wayne Newton vinder domstolskamp om Casa de Shenandoahs ejendele

Wayne Newton og hans kone, Kathleen, vises ved Clark County District Court før en retsmøde ...Wayne Newton og hans kone, Kathleen, vises ved Clark County District Court forud for en høring om en tvist om hans ejendele i Casa de Shenandoah tirsdag den 4. februar 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Wayne Newton optræder i Stirling Club på Turnberry Place onsdag den 30. oktober 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Wayne Newton vises ved indgangen til Casa de Shenandoah. (Wayne Newtons Casa de Shenandoah)

Gør Wayne Newton ejer Wayne Newtons ting?

Det tager et stykke tid at nå den erkendelse. Las Vegas har hamret det i retten siden august. Han har hele tiden påstået, at genstande, han samlede i løbet af sit liv og karriere, de mest værdsatte ejendele, der blev vist på Wayne Newtons Casa de Shenandoah -museum, faktisk var hans.

Tirsdag eftermiddag byretsdommer Mary Kay Holthus besluttede, at Newton stadig kan sejre i retten og vinde sine ejendele tilbage. Det nuværende ejerskabskonsortium Smoketree LLC har hævdet, at det har købt varerne da den købte den sagnomspundne, 36 hektar store ranch-ejendom i juli sidste år for $ 5,56 millioner.Newton har faktisk ikke ejet Shenandoah i næsten et årti, men hævder, at de berømte personlige ejendele, der fyldte godset, altid har tilhørt ham.

hvad skete der med siegfried og roy

De har ved svoret vidnesbyrd vist, at de til enhver tid har ejet ejendommen, sagde Holthus om Newton og hans forsvarsteam i sin kendelse. De har aldrig gjort noget mod suppleanten, for at sælge, overføre eller på anden måde gøre noget med ejendommen andet end at eje den eller lease den til museet.

Kendelsen betyder, at de nuværende ejere ikke må flytte, sælge eller afhænde personlig ejendom, der i øjeblikket er i Shenandoah. De to sider vender tilbage til retten den 4. marts for at afgøre, om den omhandlede personlige ejendom skal overdrages til Newton, indtil den endelige afgørelse af sagens realiteter er fastlagt. Det er en sejr for Newton i denne igangværende kamp.

Blandt de besiddelser, som Smoketree -repræsentanter havde i Shenandoah, var den indrammede Elvis Presley håndskrevne seddel på Las Vegas Hilton stationær, som inspirerede hitsangen, The Letter. Inkluderet var også Kathleen Newtons bryllupskjole; Newtons bronzede babysko, kostumer lavet af Newtons mor, Evelyn, som Newton og hans bror, Jerry, bar som underholdere for børn; en mikrofon givet til ham af Frank Sinatra; en pool cue fra Jackie Gleason, en violin fra Jack Benny; en sløjfe fra Bobby Darin; Nat King Coles make-up kit; et par sølv sadler; og snesevis af underskrevne fotos, herunder præsidenterne Kennedy, Reagan og begge Bushes.

Newton havde fået lov til at samle sine 35 værdsatte arabiske heste, som er blevet flyttet fra ejendommen. At han ejede hestene var ikke i strid. Holthus sagde, at hvis heste blev betragtet som personlig ejendom, skulle de artefakter, der blev vist i museets samling, baseret på sund fornuft.

ty dolla tegn nettoværdi 2017

Newton -familien håber at få lov til at opbevare emnerne på deres eget anlæg. Det ikoniske navn Casa de Shenandoah fjernes også fra ranchen på hjørnet af Pecos- og Sunset -vejene. Newton ejer rettighederne til denne titel.

Newton smilede let efter kendelsen. Men han udtrykte også uro over, at han havde optrådt i retten næsten lige så ofte som sit eget headliner -show på Caesars Palace.

hvor meget tjener obama om året

Det har været forfærdeligt, forfærdeligt, sagde Newton. Det har været meget hårdt for mig, og meget hårdt for min familie.

Newtons planlægger at søge erstatning for skader på genstandene (samlingens tilstand er ikke blevet gennemgået fuldstændigt) og også for følelsesmæssig stress.

Newtons advokat Jim Jimmerson hævdede, at han siden juni 2010, da Newton blev minoritetsinvestor i ejendommen, havde lejet sine ejendele ud til Shenandoahs ejergruppe med det formål at iscenesætte dem på Shenandoah -museet. Oprindeligt blev den gruppe ledet af en bankmagnat i Texas Lacy Harber , der var i et forretningspartnerskab med Newton i museumsprojektet.

Attraktionen åbnede i september 2015 og lukkede i april 2018. I foråret 2019 tilbød Newton at købe den originale Shenandoah -ejendom selv og tilbød $ 6 millioner til John Munson , Harbers aktivforvalter. Newton siger, at han troede, at siderne havde en aftale med Munson, indtil man lærte, at ejendommen faktisk var blevet solgt til den anonyme Smoketree -gruppe til en pris, der var lavere end Newtons tilbud. Denne transaktion førte til den lange domstolskamp om Newtons ejendele.

hvor mange penge tjener gisele bundchen

Forsvarer Jason Wiley sagde, at han ikke vidste, hvad hans klienter planlægger at gøre med pakken. Han sagde, at frigivelse af emnerne vil skabe mere Hele samlingen er blevet beordret til at forblive på stedet under domstolen.

Ellers sagde Wiley: Vi er lidt skuffede, men vi fortsætter. Det ser ud til, at vi kommer tilbage til marts.

Newton ryster på hovedet af tanken om at blive forpligtet til at kæmpe i retten for sine egne babysko. Hans superstjernestolthed viser sig, når han beskriver bestræbelserne på at fotografere og indeksere sine ejendele som krævet af retten. Las Vegas minder om at blive skygget af en bevæbnet vagt, da han gik gennem Casa de Shenandoah, hvor han flyttede med sin familie i 1966.

Du kan forestille dig, hvordan det fik mig til at føle, siger Newton. Jeg er aldrig blevet behandlet så dårligt. Men den legendariske entertainer siger også: De gode følelser starter nu.