Wesley Snipes Netværdi

Hvor meget er Wesley Snipes værd?

Wesley Snipes nettoværdi: $ 10 millioner

Wesley Snipes nettoverdi og løn: Wesley Snipes er en amerikansk skuespiller, filmproducent og kampkunstner, der har en nettoværdi på $ 10 millioner dollars. Han var en af ​​de mest fremtrædende skuespillere i 90'erne og medvirkede i mindeværdige film som f.eks Hvide mænd kan ikke hoppe, nedrivningsmand, og Klinge trilogi. Han har oprettet sit eget produktionsfirma til film og tv, og han er også forfatter.

Tidligt liv: Skuespilleren blev født Wesley Trent Snipes den 31. juli 1962. Selvom han blev født i Florida, voksede han op i New York City. Efter at have gået på en skole for scenekunst i New York flyttede han tilbage til Orlando, før han kunne tage eksamen fra gymnasiet. Mens scenekunst naturligvis var et fokus for Snipes fra en ung alder, var han også stærkt involveret i kampsport. Fra en alder af 12 begyndte skuespilleren sin livslange dedikation til kunsten at kæmpe.

Wesley Snipes ville fortsætte med at bevæge sig rundt i USA gennem hele sin ungdom. Efter at have flyttet tilbage til Orlando for at tage eksamen fra gymnasiet vendte han tilbage til New York igen for at gå på college. Endelig rejste han til Los Angeles for at deltage i Southwest College.

Tidlig karriere: At gå på college i Los Angeles kastede Wesley Snipes ind i hjertet af filmindustrien. Det varede ikke længe, ​​før han blev opdaget af en agent og begyndte at bestille roller. Hans første store filmudseende var i en film kaldet Vilde katte , og yderligere succes ville snart følge. En gæst optræden på showet Miami politi hjalp med at sætte ham på kortet, ligesom hans rolle i den ikoniske Micheal Jackson-musikvideo til singlen 'Bad' gjorde. I denne musikvideo spillede Snipes Jacksons nemesis - og instruktør Spike Lee kunne ikke lade være med at lægge mærke til det.

Mainstream succes: At forbinde sig med Spike Lee vandt Snipes-roller i film som Jungelfeber og Mo 'Better Blues . Selvom Wesley Snipes helt klart var en skuespiller med en utrolig rækkevidde, graviterede han også mod en bestemt type enten en narkohandler eller en kriminel herre. Skuespilleren spillede disse typer roller i film som New Jack City og Sugar Hill. Snipes vandt også en rolle i filmen Kings of New York .

Skift mod actionfilm: Efter at have etableret sig som en styrke, man skulle regne med, trak Wesley Snipes sig mere mod actionfilm og gav sig selv muligheden for at vise sin ægte kampsport dygtighed. I denne fase af skuespillerens karriere optrådte han i film som Passager 57 , Penge tog, ventilatoren , Amerikanske Marshalls , Solopgang og måske især Nedrivningsmand sammen med Sylvester Stallone. Når det er sagt, viste Snipes også sine komiske talenter i denne periode med film som Hvide mænd kan ikke hoppe og Til Wong Foo .

Wesley Snipes Netværdi

(Foto af Gabriel Olsen / Getty Images)

Bladetrilogien: Wesley Snipes oplevede sin største kommercielle og økonomiske succes med Klinge trilogi, der startede i 1998. Den første film i serien tjente 150 millioner dollars på verdensplan, hvilket fik oprettelsen af ​​yderligere to film Blade II og Blade: Treenighed . Den sidste film i Klinge serier markerede starten på en periode med relativ uklarhed for Wesley Snipes.

Problemer med indkomstskat: I 2006, kun to år efter frigivelsen af Bladetrilogi , Wesley Snipes blev anklaget for sammensværgelse for at bedrage den amerikanske regering og en anden opgave for at fremsætte et falsk krav om betaling mod USA. Han blev også anklaget for yderligere seks tællinger af manglende indgivelse af selvangivelser. Konspirationsanklagerne hævdede, at Snipes havde indgivet svigagtige selvangivelser for tilbagebetaling på ti millioner dollars. Desuden blev Snipes tiltalt for ikke at have indgivet selvangivelse fra 1999 til 2004. Mellem 1996 og 2004 tjente Snipes 37,9 millioner dollars fra sin skuespilkarriere og betalte tilsyneladende ikke nogen skat i løbet af hele denne tid.

I 2008 blev Snipes frikendt for alle anklager om forbrydelse. Han blev dog fundet skyldig i tre anklager om forseelse for manglende indgivelse af selvangivelse. Som et resultat blev skuespilleren dømt til tre års fængsel og blev løsladt i 2013. Han sonede resten af ​​sin dom under husarrest. Ud over sin fængselsstraf blev Wesley forpligtet til at betale 17 millioner dollars i skatter, renter og bøder til IRS.

Livet efter løsladelse fra fængsel: Efter at være frigivet sprang Wesley Snipes lige tilbage i skuespilverdenen med en rolle i filmen De udnyttelige varer 3 . Han har også optrådt i film som Chi-Raq og Dolemite er mit navn . Fra 2020 blev Wesley Snipes rapporteret at være involveret i filmen Kommer 2 Amerika .

Inddragelse i kampsport: Wesley Snipes har et femte graders sort bælte i Shotokan Karate og en anden grad sort bælte i Hapkido. Derudover er Snipes blevet uddannet i kunsten Capoeira, Shaolin Kung Fu, brasiliansk Jiu-Jitsu og kickboxing.

Projekter uden for skuespil: Wesley Snipes startede også sit eget sikkerhedsfirma. Virksomheden var centreret omkring at stille sikkerhed til VIP'er og fokuserede på at ansætte personale med retshåndhævelse og kampsportbaggrund. Wesley Snipes oprettede også sit eget filmproduktionsselskab, som har produceret film som En stor og mægtig tur: Dr. John Henrik Clarke .

Personlige liv: Wesley Snipes har fem børn. Hans første søn blev født af sin første kone, April Snipes. I 2003 giftede Wesley Snipes sig med Nikki Park, en maler. Parret har fire børn sammen. Selvom Snipes blev rejst som kristen, konverterede han til islam i 1978. Et årti senere forlod han religionen.

Wesley Snipes Netværdi

Wesley Snipes

Nettoværdi: $ 10 millioner
Fødselsdato: 1962-07-31
Køn: Han
Højde: 1,753 m (5 fod 9 tommer)
Erhverv: Skuespiller, kampkunstner, filmproducent, forretningsperson, danser, sanger
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020

Wesley Snipes indtjening

Klik for at udvide
  • Blade: Trinity $ 13.000.000
  • Ventilatoren $ 7.000.000
  • Penge tog $ 5.500.000
  • Drop Zone $ 7.000.000
  • Vilde katte $ 30.000
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion