Westgate udvikler 'Superoke'; Vegas legender Santa Fe vender tilbage

Fans ser åbningsweekenden for NFL på Westgate Sportsbook i Las Vegas søndag, ...Fans ser åbningsweekenden for NFL på Westgate Sportsbook i Las Vegas søndag den 13. september 2020. (Elizabeth Page Brumley / Las VegasJournal) Tyriq Johnson, Lenny Lopez og Tony Davich, fra venstre, fra Santa Fe & The Fat City Horns vises under en øvelse i Copa Room på Bootlegger Bistro. Bandet optræder live streams begyndende mandag den 14. september 2020. (Jerry Lopez) Iscenesættelse for Santa Fe & The Fat City Horns vises under en øvelse i Copa Room på Bootlegger Bistro. Bandet optræder live streams begyndende mandag den 14. september 2020. (Jerry Lopez) Iscenesættelse for Santa Fe & The Fat City Horns vises under en øvelse i Copa Room på Bootlegger Bistro. Bandet optræder live streams begyndende mandag den 14. september 2020. (Jerry Lopez)

Kats! Bureau ved denne skrivning er International Theatre at Westgate. Stedet er normalt hjemsted for Barry Manilows Las Vegas ophold, men ikke i dag. NFL-spil spiller på high-def-skærmene, hvor det er Las Vegas Raiders QB Derek Carr spørger, Kan dette være magien?

døde pawn stars old man

Det var, da Las Vegas slog Carolina Panthers 34-30.

På tværs af hotellet fungerer Superbook på lidt mindre end halvdelen af ​​sin 2.200 kapacitet. Hotellets embedsmænd har faktisk kortlagt en plan om at bringe karaoke ind på stedet. Hotellets gæster ville synge for numre, med videoer afspillet på tværs af bogens store LED -skærme. En ø i åen, sådan set. Vi kalder det Superoke.Karaoke -opsætningen er ikke tilladt under restriktioner for genåbning af pandemi, da det kvalificerer sig som en underholdningsbegivenhed. Men bogmærke den idé på hotellets udvidede prognose. Det er en god.

Virtuel 'helbredelse'

Santa Fe og de fede byhorn vender The Healing tilbage til Copa Room på Bootlegger Bistro. Bandet genforenes på sin Facebook Live -side kl. Mandag. Band leder Jerry Lopez siger, at de første tre eller fire forestillinger vil være gratis, så vil showsne muligvis flytte til pay-per-view. Lopez siger, at buy-in ville være $ 10, muligvis højere. Jeg vil foreslå højere, gerne dobbelt.

Jeg vil være sikker på, at vi kan betale besætningen og fyrene lidt penge, siger Lopez. Hvis vi kan få 200-300 mennesker til at se, kunne vi være på noget.

Showene varer cirka 50 minutter, en lidt kortere variation af The Healing at Copa Room og en blanding af omslag og originaler.

Den 1. oktober skal forestillingerne muligvis også flytte fra Facebook til bandets websted eller en performanceklar platform. Facebook har lovet at slå ned på live-musikbegivenheder, der er lagt ud på sit websted, og håndhæve eksisterende regler fra 2018. Mange musikere, sangere og DJ'er ville sandsynligvis skulle flytte til en ny platform eller risikere at få deres shows nedtaget.

Facebooks egen politik lyder dels, Du må ikke bruge videoer på vores produkter til at skabe en musiklytningsoplevelse. Vi vil have, at du kan nyde videoer, der er indsendt af familie og venner. Men hvis du bruger videoer på vores produkter til at skabe en musiklytningsoplevelse for dig selv eller for andre, blokeres dine videoer, og din side, profil eller gruppe kan blive slettet. Dette inkluderer Live. Uautoriseret indhold kan blive fjernet.

uge 10 ting du skal vide

Vi vil opdatere, hvad der sker med denne politik, og helt sikkert med Santa Fe. Men bandet lever videre, og det samme gør The Healing, i årtier et livemusik-mekka for bandets loyale følge.

Retfærdighed fra rummet

Retfærdige brødre Bill Medley og Bucky Heard vende tilbage til deres anden af ​​fire livestreams fra The Space kl. Tirsdag. Stand-up fantastisk, skuespiller og klubindehaver Brad Garrett er blandt de ikke-fakturerede drop-ins. Han og Medley er mangeårige venner. Showet sender indlæg på thespacelv.com, der linker til broadwayworld.com, hvor du også kan købe ind for $ 30.

Ved 18 -tiden Fredag, Travis Cloer og Christian Hoff returner The Rockin 'Retro Drive-In Show til serien. Forestillingen er $ 25. Bandleder Christian Lash er på nøgler og Eric Tewalt på sax. Tewalt er også i Santa Fe -serien, let genkendelig ved Golden Knights -klistermærket på sit instrument.

Cloer og Hoff bygger et mærke med disse Retro Drive-In-shows, som normalt spiller på drive-ins, som titlen angiver. Jeg fangede showet Escondido, Californien, et par uger siden . Fantastisk præstation i et unikt miljø. Som jeg siger, hvis Cloer er der, så er jeg det også.

Og! Vi noterer os det nye samarbejde Rød , et par af kolonnefaves Anne Martinez og Lisa Marie Smith . Showet byder på blandede arrangementer af velkendte melodier, lån fra rock, jazz, emo, electro pop, folkrock og musikteater. Måske hører vi også noget skæve.

Bandet ledes af Smiths trompetspillende forlovede, Isaac Tubb, sammen med Kevin Mullinax, Rob Stone, John Wedemeyer, Dan Ellis, Mark Corbin og Scott Teeple. Esser overalt.

Martinez og Smith er vant til dette genopfattede format fra deres dage i Baz-mash-up på Palazzo Theatre. Den nye lovs navn refererer til deres kollektive hårfarve.

james avery stemmeskuespiller nettoværdi

Han tror på forsvar

En berømt tidligere NFL-stjerne og beboer i Las Vegas undviger sportsbøgerne.

Jeg vedder ikke, O.J. Simpson siger. Alle spørger: ’Hvem satser du på?’ Jeg satser på disse fyre, jeg spiller fantasi med, men jeg satser ikke rigtigt. Han sagde, at han ville have sat lige mange penge på alle underspillerne i løbet af NFL's første weekend. Simpson siger, at forsvaret er foran offensiven i den første uge. OKAY. Han forklarer det hele på sit @RealOJ32 Twitter -feed.

Noget vi ser ...

En skare, der sang Am-bi-ent! Am-bi-ent! på et sted i Las Vegas, der tilbyder levende musik. Jeg vil vædde med, at det sker på Saddles N Spurs Saloon. Alt er omgivende kl Bobby Kingston Sted, bortset fra bandets whisky -shots mellem sæt.

hvor mange penge er kanye west værd