Hvad tænkte Steve Wynn med 'Blart' efterfølger?

Paul Blart (Kevin James) i Columbia PicturesPaul Blart (Kevin James) i Columbia Pictures 'PAUL BLART: MALL COP 2. Paul Blart (Kevin James) i Columbia Pictures 'PAUL BLART: MALL COP 2. Paul Blart (Kevin James) i Columbia Pictures 'PAUL BLART: MALL COP 2. Paul Blart (Kevin James) med Gino Chizetti (Vic DiBitetto), Khan Mubi (Shelly Desai), Donna Ericone (Loni Love) og Saul Gundermutt (Gary Valentine) tager imod kunsttyvene på den store gang i Columbia Pictures 'PAUL BLART: MALL COP 2. Paul Blart (Kevin James) i Columbia Pictures 'PAUL BLART: MALL COP 2.

Ved slutningen af Paul Blart: Mall Cop 2 , Dingler Kevin James 'titulære sikkerhedsvagt usikkert fra en lynlås, der er spændt mellem Encore og Wynn Las Vegas.

Bliv ikke overrasket, hvis du finder dig selv med rod i tyngdekraften.

Der er ikke et eneste grin i nærheden af ​​komedien. Der er heller ikke et grin, et fnis, en snicker, en titter eller endda et vidende genkendelsessmil. Der er kun den slags overvældende sorg, der normalt er forbeholdt Ingmar Bergman -film.Ikke at noget af dette er forsætligt. I de første fem minutter lærer vi, at hans kone, Amy (Jayma Mays), blev skilt fra ham efter seks dage på grund af hendes ukontrollerbare opkastning - en ganske naturlig reaktion for alle at have i nærvær af Blart. Og hans elskede mor (Shirley Knight) bliver påkørt af en mælkebil og dræbt. Begge disse scener spilles for latter, der aldrig kommer.

I hvert fald ikke fra mængden - hvis 12 mennesker kan betragtes som en skare - ved en forestilling torsdag aften. Teknisk set var det dog kun 10, da et par forlod under åbningskreditterne og aldrig vendte tilbage. (Studiet valgte klogt ikke at screene det for kritikere.)

Så dovent titlet som den blev lavet, Paul Blart: Mall Cop 2 sender James ’Blart og hans teenagedatter, Maya (Raini Rodriguez), til Las Vegas - mere præcist til Wynn Las Vegas - til en sikkerhedskonference. Dette lader Blart vandre gennem messen og forstørre alle slags ikke -dødelige våben, herunder et, der dækker den mistænkte i lim. Det kaldes Big Sticky Mess, som ville have været et bedre navn på efterfølgeren.

toy story land åbner disney verden

Mere infomercial end film, Blart lægger langt mindre vægt på noget, der ligner et plot, end at fremvise alle aspekter af Wynn las vegas , fra poolen til Bartolotta Ristorante Di Mare til Le Reve. Men du må undre dig over hvorfor. Steve Wynn kunne træne et hold aber til at afføre sig i lobbyen til lyden af ​​banjo-musik, og det ville ikke være mere pinligt off-brand for high-end-feriestedet.

Det virker bare som en fantastisk fejlberegning for Wynn, der findes i en ordløs cameo, hvis tidligere største forbrydelse mod kunsten var at lægge albuen gennem en Picasso.

ghost adventures sæson 19 episodeliste

Under alle omstændigheder går en gruppe kriminelle i det, der videregives til historien, for at stjæle Wyns mest uvurderlige artefakter. Deres leder (Neal McDonough) kidnapper Maya. Og hotellets smukke general manager (Daniella Alonso) finder sig selv uforklarligt tiltrukket af Blart. Desværre er Alonso ikke klar til opgaven. Ikke engang Meryl Streep klarer den opgave.

James har en medfødt likbarhed, men han torpederer enhver resterende god vilje, publikum havde fra den originale film. Blart er blevet en karikatur af en tegneserie. Når han ikke falder ned, er Blart et overbeskyttende mareridt for Maya, som han er bekymret for, at han er ved at miste. Han vil ikke have, at hans liv skal blive en kold grav af ensomhed.

Paul Blart: Mall Cop 2 - Cold Tomb of Loneliness ville også have været et bedre navn på efterfølgeren.

Sikkerhed er en mission, siger Blart. Ikke en pause. Hvad betyder det overhovedet?

Det er en af ​​mange linjer, der kun ligner vittigheder på den måde, de er struktureret på. Men i det mindste kan James bebrejde det hele på det forfærdelige, uinteresserede manuskript.

Hvad er det? Skrev han det sammen med Nick Bakay? Glem det.

Under Blarts akavede stævnetale er en medvagt (Loni Love) så inspireret, at hun råber: You go Paul Blart!

Ja, Paul Blart. Du går. Og tag alle involverede i dette rod med dig.

ANMELDELSE

Paul Blart: Mall Cop 2

94 minutter

PG; noget vold

Karakter: F

magic mike hard rock cafe las vegas

Flere steder