Selvom det ikke er et direkte hit, er 'Battleship' ikke så off-target som forventet

70770727077072 7077076

Den måde, det blev holdt op som plakatbarnet for alt, hvad der er galt med filmoplevelsen, ville du bande på, at Battleship bestod af to timers Eddie Murphy i en grumset, 3-D fed jakkesæt, der efterlyste Adam Sandler i træk, mens en teenager på hans mobiltelefon sparker over din $ 12 popcorn.

Det er ikke så slemt.

Popcorn topper normalt omkring $ 8.hvem er den nye haj på hajtank

(Bare sjov, slagskib. Du laver bare sådan et let mål.)

Her er et kig på filmen i ånden af ​​det gættspil, som den nogensinde er så løst baseret på:

Hit: Det er bedre end Clue. Måske er dette en reaktion på dets svimlende lave forventninger, men slagskib er endnu bedre, end det behøver at være. Lige så stort og uhåndterligt som dets navnefartøj kunne slagskibet have hoppet direkte til handlingen, der finder udlændinge fra en fjern, jordlignende planet lokket af dybe rumtransmissioner til midten af ​​Stillehavet-og midt i international krig spil. Men alt det indledes med en virkelig underholdende introduktion til de store spillere: sorte får Alex Hopper (Friday Night Lights 'Taylor Kitsch), hans dekorerede ældre bror (True Blood's Alexander Skarsgard) og fysioterapeuten Hopper elsker (badedragtmodel Brooklyn Decker ), der tilfældigvis er datter af chefen for Stillehavsflåden (Liam Neeson).

Miss: Battleship føles stadig frygtelig bekendt med nuancer af Top Gun, Battlestar Galactica, Space Cowboys og Michael Bay trifecta fra Transformers, Pearl Harbor og Armageddon.

Hit: Bay vandrede aldrig i nærheden af ​​den. På trods af at han lavede en herligt stor, høj popcornfilm, viser instruktør Peter Berg (Hancock) en enorm tilbageholdenhed, der sjældent lader handlingen gå over i den slags hakkede, hurtige nedskæringer, der fik Transformers -filmene til at føles som lidt mere end snoede slør af metal .

hvad er gregg allmans nettoværdi

Frøken: Udlændinge kommer pakket i glatte robotdragter, der minder om hvert tredje videospil. Og deres sande form-skaldede humanoider med geder i porcupine-stil-ligner noget, du ville støde på i Porta-Potty-linjen ved Electric Daisy Carnival.

Hit: Udlændinge er ikke rent onde. Mens de lægger affald til alt, hvad de opfatter som en trussel, skåner de dem uden fjendtlig hensigt. Så når de går til en boldbane og slapper af, er de børn, der leger der, sikre. Især den, der drikker fra en Subway -kop - om ikke andet, ville det bare være en dårlig produktplacering.

hvilken position spiller kroy biermann

Frøken: Udlændingernes motiver er aldrig rigtigt klare. Hvorfor er de her? Og hvorfor er de så vrede? Hvad var i de transmissioner, vores forskere sendte ud, afsnit af Whitney?

Hit: Slagskib blinker lejlighedsvis med overdreven actionfilmdialog. Når en af ​​vores helte erklærer, lad os se, om vi ikke kan købe verden en anden dag! han har mødt en quizical Hvem taler sådan?

Frøken: Så går den og genererer sine egne krydsværdige linjer. Det bliver ligesom Columbus og indianerne, forklarer en videnskabsmand, kun vi er indianerne. Og når Hopper tvivler på sit lederskab med et jeg kan ikke, er det, der er nærmest inspirerende, som manuskriptforfattere Jon Hoeber og Erich Hoeber (rød) kan mønstre, hvis du ikke kan, hvem kan?

Hit: Klare øjne, fulde hjerter kan ikke tabe. Berg hyrede sine Friday Night Lights til den lille skærm og skabte en af ​​de mest inderlige, elskede serier i årtier. Og her lader han to af showets stjerner i det væsentlige spille forlængelser af deres tv-karakterer: Kitschs dårlige dreng-vendte modvillige helt Riggins og Jesse Plemons 'akavede Landry. På dette tidspunkt er selv den mindste slyng af Dillon, Texas, et halvt bogstav værd. (Havde Berg formået at presse Minka Kelly ind, var slagskibet landet farligt tæt på en A.)

hvordan mødtes penn og teller

Frøken: På trods af den velbefindende patriotisme i hans sidste indsats for at besejre udlændinge, er Hopers plan fuld af flere huller end et Lindsay Lohan-alibi. Men du ville også gøre hvad som helst for at redde verden, hvis det betød at komme hjem til Brooklyn Decker.

Hit: Selvom du ved, at det bare skulle have været i et tidligt udkast til manuskriptet, vender ingen nogensinde til kameraet for at annoncere: Du sank mit slagskib.

Anmeldelse
Slagskib
131 minutter
PG-13; intense sekvenser af vold, handling og ødelæggelse og sprog
Karakter: B-
Flere steder