Selvom det ikke er usædvanligt, er McFadden's en solid irsk pub

Bartender John Hilden trækker en øl på McFaddenBartender John Hilden trækker en øl på McFadden's Restaurant and Saloon på Town Square på 6593 Las Vegas Blvd. Syd i Las Vegas lørdag den 4. juni 2016. Bill Hughes/Las VegasJournal Sam Cruz arbejder på et fad i køkkenet på McFadden's Restaurant and Saloon på Town Square på 6593 Las Vegas Blvd. Syd i Las Vegas lørdag den 4. juni 2016. Bill Hughes/Las VegasJournal Citron kylling middagstallerken vises på McFadden's Restaurant and Saloon på Town Square på 6593 Las Vegas Blvd. Syd i Las Vegas lørdag den 4. juni 2016. Bill Hughes/Las VegasJournal Citron kylling middagstallerken vises på McFadden's Restaurant and Saloon på Town Square på 6593 Las Vegas Blvd. Syd i Las Vegas lørdag den 4. juni 2016. Bill Hughes/Las VegasJournal

Vi har været her før, sagde min hyppigste spisekammerat, da vi gik ind ad døren på McFadden's Restaurant and Saloon.

Nej, jeg forsikrede. Nej, det har vi ikke. Min hukommelse er måske ikke så skarp, som den plejer at være, men når det kommer til mad og restauranter, er der ikke mange ting, jeg sandsynligvis vil glemme. Men så genovervejede jeg.

Nå, sagde jeg, vi har måske spist i dette rum. Men vi har ikke spist i denne restaurant.ricky bell new edition nettoværdi

Ja, det er helt muligt, at vi havde spist i rummet før, i en - eller måske to eller tre - af forløberne til McFadden. Det er på Rådhuspladsen, og restauranternes løbende status på pladsen er for mig et varigt mysterium. McFadden er på andet niveau, overfor biograferne og lige ved siden af ​​Blue Martini. Selvom en række af kompleksets restauranter har været i drift siden åbningen i 2007, har nogle rum oplevet en konstant omsætning. Det faktum, at de fleste af de overlevende på åbningsdagen har tendens til at være kæder-såsom Blue Martini, Brio Tuscan Grille og Tommy Bahama Restaurant & Bar-kan være en trist kommentar til spisningstilstanden i 2016 eller en faktor for antallet af turister Town Square får, eller måske et vidnesbyrd om, at uafhængige ejere ikke har fundet ud af, hvordan man får pladsen til at fungere. Men dikotomien mellem de etablerede rum og dem med næsten konstant churn er ubestridelig.

McFadden's, en udløber af den etablerede New York -original og den tilsyneladende efterfølger til et sted i Rio, er, som du måske forventer, den typiske irske bar med mørke lofter og irske skilte og masser af øl og en menu, der blander irsk klassikere (eller i det mindste hvad amerikanerne tænker på som irske klassikere) med populær barmad.

Vi så en smule kreativitet i menuen i de ristede rosenkål (normalt $ 12, hvilket er på den høje side, men kun $ 6, fordi det var happy hour). Lige så usandsynligt, som det måske bare virkede for et år eller to siden, hygger mange kokke sig med rosenkål i disse dage, og dette var en af ​​de bedste versioner, vi har stødt på. Spirerne var ikke kun pænt karamelliserede, men de var blevet smidt med en balsamico-glasur og masser af bacon og blå-ost smuldrer.

Corned beef og kål ($ 16) var lige så meh som corned beef og kål plejer at være (men behøver ikke). Selve kødet var dybt aromatiseret, med masser af hvidløg og krydderier, men det var blevet kogt lige til den seje side af mørt. De kogte kartofler var dejlige og cremede, men vi tilføjede faktisk salt til kålen, og tilsætning af salt til restaurantmad er noget, vi stort set aldrig føler behov for.

Noget bedre var den ølramte fish and chips ($ 16), en overdimensioneret plade af mild og kødfuld torsk i en sprød gylden belægning. Den tilhørende kop dildsauce var meget bedre, end vi ville have forventet, men den store bunke pommes frites tilføjede ikke noget til tallerkenen.

Service i hele var god, vores server gør klart alt for at være imødekommende. Udover at være pubby var stemningen sporty, med spil på store fladskærme overalt.

hvor meget tjener tony robbins

Med undtagelse af disse rosenkål bryder McFadden's ikke noget nyt kulinarisk grund. Men det faktum, at det er en god irsk-amerikansk pub, hvor øllet er pålideligt koldt, kan gøre det til en Town Square-overlevende.

McFadden's Restaurant and Saloon, Town Square, 6593 Las Vegas Blvd. Syd; 702-834-4400

Essensen: Din grundlæggende irsk-amerikanske pub, der ikke bryder nogen ny kulinarisk grund.