Whitney Houston hologramkoncert på vej til Harrah’s

En generalprøve til Whitney Houston hologramtur er vist på dette udaterede foto. (Base H ...En generalprøve til Whitney Houston hologramtur er vist på dette udaterede foto. (Basehologram) En scene fra 'An Evening With Whitney: The Whitney Houston Hologram Concert' vises på dette udaterede foto. (Basehologram) En scene fra 'An Evening With Whitney: The Whitney Houston Hologram Concert' vises på dette udaterede foto. (Basehologram) En generalprøve til Whitney Houston hologramtur er vist på dette udaterede foto. (Basehologram) En scene fra 'An Evening With Whitney: The Whitney Houston Hologram Concert' vises på dette udaterede foto. (Basehologram)

Hologram Houston med overskriften Harrah's.

Der er din hurtige beskrivelse, folkens, af det nye show, der er sat til Harrah's Showroom, der begynder 26. oktober. En aften med Whitney: Whitney Houston Hologram Concert er en ny variant af hyldestshow, bragt til scenen af ​​Base Hologram (i Base Entertainment imperium), The Estate of Whitney E. Houston og GFour Production Company.

Produktionen byder på en holografisk form fra Houston, der synger til et live-firebandsband og bagvedansere. Hendes legendariske stemme bærer musikken, med showet krydret med hits som I Will Always Love You, I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me), The Greatest Love of All og et cover af Steve Winwoods Higher Love.Houstons originale vokalnumre er blevet opgraderet digitalt, men hendes hologramfigur er portrætteret af en skuespillerinde, der brugte mere end to måneder på video, der udførte Houstons bevægelser. CGI -teknologi bruges til at få billedet til at matche Houstons fysiske udseende.

Projektet blev oprindeligt annonceret i marts 2020 og først planlagt til Flamingo Showroom (nu hjemsted for Ru Paul's Drag Race Live! og Piff the Magic Dragon). Men Caesars Entertainment's lukning af Bronx Wanderers -showet i maj skabte en åbning i Harrah's Showroom.

Hologramshowet er seedet i et egentligt turnékoncept diskuteret mindre end et år før Houstons død.

I 2011 diskuterede Whitney og jeg hendes idé om en intim, frakoblet koncerttur. Det var et projekt, vi kaldte 'Whitney Unplugged' eller 'An Evening with Whitney', sagde Pat Houston, Whitney Houstons svigerinde, tidligere manager og præsident og administrerende direktør for The Estate of Whitney E. Houston. Mens Whitney ikke længere er med os, vil hendes stemme og arv leve med os for evigt.

Houston fortsatte i en erklæring fra produktionen, 'An Evening With Whitney' er endnu en chance for os at genopleve og fejre det talent, som vi var så heldige at modtage i mere end tre årtier.

Showet veksler visningstider med Donny Osmond, der åbner 31. august. Houston-as-hologrammet kører kl. dagligt, kl. på udvalgte dage, tirsdage til søndage (mørke mandage). Billetter spænder fra $ 49-$ 89 (minus gebyr) og er til salg fredag ​​d. Fredag ​​på Ticketmaster.com eller WhitneyVegas.com.

Base Hologram har udviklet flere shows baseret på afgåede indspilningsstjerner, blandt dem Roy Orbison ,, Buddy Holly og Maria Callas.

Base Entertainment -administrerende direktør Brian Becker siger, at Houston havde et talent ud over ord, og hendes indflydelse og kunstfærdighed overskred alle grænser. Produktionen bringer hendes sceneoptræden tilbage til livet.

Det, vi skaber her, er en ny teaterkoncertoplevelse designet til at fange den magi, sagde Becker i en erklæring. Dette samarbejde mellem kunst, levende underholdning og teknologi gør os alle i stand til at fejre og udvide Whitneys arv med Base Hologram, der giver publikum den unikke mulighed for at opleve hendes utrolige kunst på en ny og innovativ måde.

Hvis du var heldig at se Whitney optræde live, er dette en mulighed for at se hende igen. Hvis du ikke var så heldig, er det det tætteste, du nogensinde kommer på at opleve, hvordan det var.