Whitney Houston hologramshow ledes til Las Vegas Strip

Et billede fraEt billede fra 'An Evening with Whitney - The Whitney Houston Hologram Concert.' Produktionen begynder at bo i Flamingo Showroom den 14. april (Base Hologram) Et billede fra 'An Evening with Whitney - The Whitney Houston Hologram Concert.' Produktionen begynder at bo i Flamingo Showroom den 14. april (Base Hologram) Et billede fra 'An Evening with Whitney - The Whitney Houston Hologram Concert.' Produktionen begynder at bo i Flamingo Showroom den 14. april (Base Hologram) Et billede fra 'An Evening with Whitney - The Whitney Houston Hologram Concert.' Produktionen begynder at bo i Flamingo Showroom den 14. april (Base Hologram)

Las Vegas Strip hologram -ophold er over os. Sen R & B -superstjerne Whitney Houstons hologram spiller hovedrollen i An Evening With Whitney: The Whitney Houston Hologram Concert i Flamingo Showroom, der begynder 14. april.

hvad er nettoværdien af ​​paul mccartney

Showet repræsenterer den første hologramproduktion i fuld skala på Las Vegas Strip. Hologramteknologi er blevet brugt som en komponent til eksisterende produktioner, hovedsageligt i Michael Jackson One i Mandalay Bay. Showet lover en live-koncertoplevelse med et Houston-hologramimage og hendes remasterede største hits, fremført af et femdelt band og med opbakningssangere og dansere. Setlisten indeholder I Will Always Love You, I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me), The Greatest Love of All, sammen med hendes cover af Steve Winwoods Højere kærlighed.

Showet er produceret af Estate of Whitney E. Houston; Base Hologram, som er en division af det mangeårige Vegas -underholdningsfirma Base Entertainment; og GFour Productions, der producerer Menopause The Musical hos Harrah's.Whitney løber kl. Tirsdag til søndag (mørke mandage) i et åbent engagement, der deler datoer med Ru Paul Drag Race Live! i øjeblikket optræder og Derek Hough produktion åbner 2. juni Billetter spænder fra $ 39 til $ 99 (ikke inklusive gebyrer) og vil være til salg kl. 10 fredag ​​på Ticketmaster.com eller WhitneyVegas.com, telefon telefon 702-777-2783 eller i Flamingo Las Vegas-boksen kontor.

Mens Houstons vokalspor er blevet opgraderet digitalt, og musikken udføres live på scenen, skildres hendes hologramfigur af en skuespillerinde, der har arbejdet i mere end to måneder med video, der udfører Houstons bevægelser. Som formand og administrerende direktør for Base Entertainment og Base Hologram Brian Becker forklarer, har CGI -teknologien været brugt til at konvertere billedet for ligne Whitney eller så meget som hende som muligt.

Grunden til, at vi gør det på den måde, er først og fremmest, at vi vil have hendes egentlige vokal, oprindeligt sunget af hende, sagde Becker i en telefonsamtale tirsdag morgen. Og dette er et scriptet show, og den eneste måde at kunne gøre det på er at være i stand til at kontrollere interaktionen og få billedet til at gøre, hvad vi vil have det skal gøre. At have en skuespillerinde til at fremstille hende giver os mulighed for at skabe dette show.

Fatima Robinson , der instruerede Houston i blandt andet hendes videoer Every I'm and My Name’s Not Susan, har koreograferet sceneshowet. Robinson har også arbejdet med Dreamgirls spillefilm, Super Bowl -halvtidsshowet, Oscars og Grammy -udsendelser og videoer fra Rihanna, Kanye West og Mary J. Blige.

Houstons ejendom har længe gennemgået koncepter og udviklet en hologram -koncerttur til R & B -legenden. An Evening With Whitney har afsluttet en 24-by europaturné.

I 2011 diskuterede Whitney og jeg hendes idé om en intim, afbrudt koncerttur. Det var et projekt, vi kaldte 'Whitney Unplugged' eller 'An Evening with Whitney', Pat Houston, Whitneys tidligere manager og præsident og administrerende direktør for Estate of Whitney E. Houston, sagde i en erklæring. Mens Whitney ikke længere er med os, vil hendes stemme og arv leve med os for evigt.

Base Entertainment har været kendt for at arbejde med hologramteknologi i årevis, med nogle forarbejder på Houston -showet udført kl Criss Angel Mindfreak Theatre på Planet Hollywood. Virksomheden producerer også en dobbelt Roy Orbison/Buddy Holly -hologramtur, et solo Orbison -show og en produktion med operalegenden Maria Callas. Disse projekter er blevet forberedt på Opaline Theatre på The Venetian, det tidligere hjemsted for den baseproducerede Rock of Ages musical.

hvor meget tjener kevin gates om året

Denne nye Houston -produktion griber fat i Houstons enorme katalog og hendes varige popularitet som en hyldestfigur i shows som Legends In Concert at the Tropicana, en tidligere Flamingo Showroom -produktion.

Dette er en måde at opleve hende på i koncert, i et meget autentisk show, med fantastisk musik og specialeffekter udført på en måde for at genskabe Whitney Houston-oplevelsen, sagde Becker. Hvis du går ind ad døren og tænker: 'Jeg vil virkelig have en fantastisk aften og suspendere min tro og opleve en utrolig musik på scenen', vil du blive blæst væk. Du vil elske det.