Wissam Al Mana Netværdi

Hvor meget er Wissam Al Mana værd?

Wissam Al Mana Netto værdi: $ 1 milliard

Wissam Al Mana nettoværdi: Wissam Al Mana er en Qatari-født detailentreprenør, der har en nettoværdi på 1 mia. $. Wissam Al Mana opbyggede sin formue som administrerende direktør for Al Mana Retail Group. Koncernens aktiviteter omfatter distribution og service af biler, fast ejendom og investeringer, detail, mad og drikke, teknik, teknologi, medier og underholdning. Al Mana, der opererer over 300 forretninger, repræsenterer mærker, der dækker de fleste detailområder, herunder luksusvarer, skønhed, mode, boligindretning, ure og smykker. Han er en af ​​de rigeste detailinvestorer i Mellemøsten.

Tidligt liv: Wissam Saleh Al Mana, kendt som Sam, blev født i 1975 i Doha, Qatar. Han flyttede med sin familie til London i en alder af to, hvor han tilbragte sin barndom og teenageår. Al Mana krediterer sin tidlige kærlighed til mode og stil til sin opvækst i London. Da han bare var 14 år, søgte Sam til enhver modebutik på King's Road i London. Til sidst fandt han et weekendjob i en af ​​butikkerne. Efter at have afsluttet sin gymnasiale uddannelse i London flyttede Al Mana til USA, hvor han deltog i George Washington University for sin bachelorgrad. Efter at have afsluttet sin bachelorgrad flyttede Al Mana tilbage til London og tilmeldte sig MBA-programmet på London School of Economics.

Karriere: Efter college gik han på arbejde for familievirksomheden - Al Mana-gruppen. Virksomheden blev grundlagt af hans far Saleh Al Hamad Al Mana og ejes og drives nu af Wissam og hans brødre Hisham og Kamal. Sam er den administrerende direktør for virksomheden. Al Mana Group ejer og driver Harvey Nichols, Saks Fifth Avenue, Hermes, Giorgio Armani, Balenciaga, Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana og en række andre butikker og luksusmærker. Al Mana driver udelukkende Infiniti, Nissan, Renault og National Car Rental i Qatar. I 2016 indgik Al Mana en aftale med NBA om at åbne de første fysiske detailhandlere for NBA-mærkevarer i Mellemøsten. Armani meddelte, at et flagskib A / X Exchange åbner i Qatars Villagio Shopping Mall. Uden for detailhandel driver Al Mana-gruppen en række fødevare- og drikkevareaktiver i Mellemøsten, herunder McDonald's, Haagen-Dazs og San Pellegrino.

Getty

Personlige liv: Wissam Al Mana opnåede først verdensomspændende berømmelse, da han begyndte at danse pop superstjerne Janet Jackson . Rygter svirrede i flere måneder om, at parret havde planer om at blive gift i en overdådig ceremoni på 20 millioner dollars. I februar 2013 chokerede Janet verden, da hun meddelte, at hun og Wissam blev hemmeligt gift i 2012 i en stille privat ceremoni. Janet og Sam mødtes i 2010 ved åbningen af ​​et hotel i Dubai. De datede i to år, før de i hemmelighed giftede sig.

Wissam Al Mana er ni år yngre end Janet. I april 2016 afslørede Wissam og Janet, at de planlagde en familie, og derfor skulle hun udsætte sin tur. Et par måneder senere bekræftede Janet, at hun forventede. Den 3. januar 2017 meddelte Janet og Wissam fødslen af ​​deres første søn, Eissa. Janet var 50 år gammel på tidspunktet for Eissas fødsel. Sam insisterede på, at Janet lever efter streng muslimsk lov, hvilket betyder, at hun ikke fik lov til at optræde offentligt eller endda forlade huset, mens hun ammede. De kulturelle forskelle mellem Janet og Wissam blev endnu mere tydelige, når deres søn blev født. De kommer fra meget forskellige verdener.

I april 2017 meddelte Janet, at hun blev skilt fra Sam. Rapporter sagde, at Janet følte, at Al Mana var blevet for kontrollerende under sin graviditet. Allerede før hun blev gravid, fortalte milliardæren Janet, hvad der var og ikke var passende tøj til hende, han dikterede også, hvordan hun skulle optræde på hendes koncerter.

Wissam er dybest set det polære modsatte af Jackson-klanen. Han er meget privat og giver sjældent interviews. Han er dybt engageret i sin religion. Faktisk, da Al Mana-gruppen lancerede en fødevareafdeling, gjorde han det til et selskabsordik, at de ikke beskæftiger sig med mærker, der bar svinekød eller alkohol, som det er imod hans religion.

Ejendom: I løbet af hans ægteskab med Janet Jackson boede parret i en pæn London-lejlighed nær byens Chelsea-distrikt.

Wissam Al Mana Netværdi

Wissam Al Mana

Nettoværdi: $ 1 milliard
Køn: Han
Sidst opdateret: 2021
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion