Med et råb til Di Domenicos Trump forlænger Stern kontrakten

John Di Domenico vises påJohn Di Domenico vises på 'The Howard Stern Show' fra sit hjem i Las Vegas den 21. oktober 2020. (John Di Domenico) John Di Domenico vises på 'The Howard Stern Show' via online forbindelse 21. oktober 2020. (John Di Domenico) Pauly Shore, til venstre, Mikalah Gordon og John Di Domenico promoverer deres optræden på Shores YouTube -show på valgaften. (Michele Rothstein) John Di Domenico som Donald Trump, Mikalah Gordon som Melania Trump og Larry Thomas som 'The Soup Nazi' fra 'Seinfeld' optræder i en online annoncekampagne i september. (John Di Domenico) John Di Domenico som præsident Trump og Four Queens Elvis hyldestartist Steve Connolly vises under PodKats! 'End of Summer bash' med Melody Sweets og John Katsilometes i Las Vegas den 4. september 2020. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Las Vegas tegneserie skuespiller John Di Domenico skildrer præsident Trump under PodKats! 'End of Summer bash' med Melody Sweets og John Katsilometes i Las Vegas fredag ​​den 4. september 2020. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Forsiden af ​​Diva! Las Vegas 2021 kalender. (Bridget Reilly) Sving det! Piger er med i Diva! Las Vegas 2021 kalender. (Bridget Reilly) Las Vegas -performeren Bridget Reilly er med i Diva! Las Vegas 2021 kalender. (Bridget Reilly) Las Vegas -performeren Lisa Marie Harris er præget af Diva! Las Vegas 2021 kalender. (Bridget Reilly)

John Di Domenicos karakter tabt, men komikeren har vundet 2020 i et jordskred.

Di Domenico har optrådt 10 gange i år på The Howard Stern Vis på Sirius XM, inklusive hans årsafslutende gæstespot onsdag morgen. Denne igangværende koncert startede som hændelse i marts, hvor Stern spillede Di Domenicos onlinepost som præsident Donald Trump og pralede af sin helt negativt COVID -test.

Siden har Di Domenicos uhyggelige fremstilling været en regelmæssig bid på showet. Den 8. december bandt Stern Di Domenicos Trump til sin meddelelse om, at han ville fortsætte sin udsendelse i yderligere fem år.Stern henviste specifikt til Di Domenicos udseende dagen før.

Selv i gårs show viser små ting mig, som om vi talte med præsident Trump -efterligneren, og jeg sagde noget til ham: 'Vil du endelig tilstå?' Og pludselig siger han: 'Ved du hvad, jeg er ikke vil indrømme, fordi jeg ikke er en stolt person. «Og jeg tænkte, den linje er så stor. Det er så sjovt. Jeg har stadig den samme begejstring for at komme i luften og forestille mig, hvad publikum kan gøre, når de hører en sådan linje. At høre dem grine. Jeg kan høre dem grine i mit hoved. Det er den eneste måde, du gør denne ting på.

Men bare en sådan linje. Jeg bliver stadig begejstret for at komme i luften. Jeg var bogstaveligt talt, jeg kan ikke vente på, at den præsident Trump -efterligner kommer videre og går: 'Jeg indrømmer ikke, fordi jeg ikke er en indbildsk person.' Jeg elskede det bare. For mig er det musik i mine ører.

Stern når op til 2 millioner lyttere pr. Episode og 10 millioner om ugen. Ved afslutningen af ​​denne kontraktperiode vil kongen af ​​alle medier have udsendt kontinuerligt i næsten 50 år.

Jeg har været komiker, impressionist, forfatter hele mit voksne liv, sagde Di Domenico. Det betyder verden for mig, at Howard tog sig tid til at sige det.

Di Domenico har avanceret sin karriere under hele COVID -lukningen og nærmede sig 4 millioner følgere på TikTok. Dansevideoen, hvor Di Domenico vises ved siden af Mikalah Gordon som Melania Trump (der danser, mens Di Domenico affyrer dollarsedler mod hende fra et legetøjspistol) har trukket næsten 56 millioner visninger og 4,4 millioner likes.

Den komiske skuespiller kommanderer også $ 225 pr. Besked på Cameo og optræder primært som Trump, men tilbyder også Dr. Phil McGraw , Austin Powers, Guy Fieri og Bernie Sanders i hans stadig voksende lineup.

Det har været en lang professionel vej, men jeg er altid tiltrukket af tak som denne, der holder mig i branchen, sagde Di Domenico.

Med hensyn til mulighederne i 2021 skyder han for 100.000 følgere på YouTube inden marts og håber også på at styrke sit bånd til Stern -showet og sige: Det ville være dejligt at være under kontrakt. For at låne en sætning ville det være yuuuuge.

Nick den hurtige

Nick Carter har lavet nyheder, to gange over, i denne uge. Den engang teenageidol og nuværende Vegas -beboer har kastet sin hvide Backstreet Boys scenetøj til et lyserødt krokodillekostume til The Masked Singer.

hvor meget er bill bellamy værd

Carter blomstrede i rollen og sluttede på tredjepladsen i Fox -konkurrenceshowet.

Og Carters nye soloudgivelse, 80’er -filmen udkommer fredag. Torsdag spurgte jeg ham, hvad han lytter til i disse dage. Pludselig kørte 1977 -funk -hit Strawberry Letter 23 i mit hoved.

Faktisk har jeg lyttet til en masse gammelt R&B lige nu, Brødrene Johnson, Kool & The Bande , Sagde Carter. Jeg har lyttet til Hall & Oates, en masse klassiske ting.

Carter har spillet sit eget seneste studieværk tilbage.

Jeg har faktisk lyttet til meget af min egen musik, nogle af de ting, jeg har optaget, og forberedt den nye sang, sagde Carter. Jeg er spændt på at se, hvad folk synes om det. Carter siger, at han spiller musikvideoer for sine børn, jeg lægger YouTube på skærmen, og ved at sætte musik på holder det i ét område og løber ikke rundt.

Vi planlægger at sende mere af denne chat, herunder et spændende koncept om Carter og busking, i de næste par dage.

Rotte Pak tilbage!

Det ser ud til, at solen aldrig går ned på The Rat Pack Is Back at Tuscany Suites. Producent Dick Feeney fortsætter med at køre showet fredage og lørdage på sin socialt fjerne, midlertidige festsal på hotellets andet niveau.

Rat Pack viser også sit juleshow mandag til lørdag i Tuacahn Center for Performing Arts i Ivins, Utah. Ja, for den vintage-Vegas-stemning, ramte Toscana ... eller Ivins.

Datoer med divaer

Vegas sanger og burlesk performer Bridget Reilly har samlet en række flotte fotos af spaltefaves til sin Diva! Las Vegas 2021 kalender. Reilly spiller sammen med Sving det!Piger og Pludselige sirener og er også en syngende bartender på Don't Tell Mama på Neonopolis.

Kalenderopstillingen fører med Rockie Brown i januar, efterfulgt i månedlig rækkefølge af Lisa Marie Harris, Noelle Chiodo, Charlie Quinn Starling, Christina Shaw, Brittagna Giordano, The Swing It! Piger (Erin Baltsar, Jenna Bagatti, Kara Woodward, Brittany Avery, Jenelle Cathrina Magbutay og Reilly), Anne Martinez, Neon B. Carter, CassieSten, og Angel Beau. Reilly lukker selv året.

Sidevenderen koster $ 25 (kun en slentret) og er tilgængelig på divacalendar.com .

hvem er fyren i de progressive reklamer