'Verdens største rockshow' melodier - højlydt - på Stratosfæren

En hyldest til Kiss markerer åbningen afEn hyldest til Kiss markerer åbningen af ​​'The World's Greatest Rock Show' i Stratosphere Showroom tirsdag den 4. april 2017. (John Katsilometes/Las VegasJournal). @JohnnyKats En hyldest til Van Halen markerer åbningen af ​​'The World's Greatest Rock Show' i Stratosphere Showroom tirsdag den 4. april 2017. (John Katsilometes/Las VegasJournal). @JohnnyKats Michael Shapiro som Bruce Springsteen åbner 'The World's Greatest Rock Show' i Stratosphere Showroom tirsdag den 4. april 2017. (John Katsilometes/Las VegasJournal). @JohnnyKats

Hver dag sender Apple Music -appen afspilningslister tilpasset dine lytningsmønstre. Hvis du kan lide f.eks. Polka -musik, er dine onsdagsspillelister sandsynligvis fulde af Modig kombination , Tom Brusky , Slavko Avsenik og lignende.

Mine afspilningslister sprænger ud af et par Strip -showrooms og rockeklubber. Klassisk rock er det nye, og tirsdag aften på Stratosphere dukkede jeg ind i den sidste produktion i den genre, The World’s Greatest Rock Show. Elsker den titel, som showets musikdirektør, Lon Bronson , siger er det mindst tvetydige navn på et show, han har set i Las Vegas.

Åbneren var ikke meget mere end en forlænget generalprøve, men det var stadig en livlig nat med rock ‘n’ roll. Showets koncept er velkendt, afspejler hyldestprøver af Legends in Concert i Flamingo Las Vegas og et show, der engang blev præsenteret på Stratosphere Showroom, American Superstars. Rock Show hæmmer en rotation af klassiske rockere. Det var åbningsaften Bruce Springsteen og E-Street Band (frontet af grundlæggeren Reckless in Vegas Michael Shapiro ), Van Halen (med Drew Hart fra Diamant David Lee Roth spring og hyl) Hjerte (med Anne Martinez af Baz og Cassie Stone, sent i Zarkana, bytte vokal), Journey (med hovedrollen Paul Johnson af Rock of Ages som Steve Perry ), Farsbrød (med Jared Dalley , også fra RoA ’), og en fuld behandling af Kys at lukke natten.Efter anvisninger fra Tenors of Rock at Harrah's og den nyligt lancerede Raiding the Rock Vault på Vinyl på Hard Rock Hotel, anvender Rock Show video- og backingdansere og avanceret iscenesættelse (herunder noget pyro under Kiss -segmentet). Nye LED-paneler kommer snart og erstatter de gamle projektionsskærme, der tilføjer en utilsigtet stil fra 1980'erne.

Men afgørende for succesen med et af disse shows er, at de er musikalsk forsvarlige: Bandet finansieret af co-producenter Dick Feeney (Rottepakken er tilbage) og I den Feinstein af Red Mercury Entertainment og bygget af Bronson er fyldt med top veteran spillere. Musikkens fortrolighed og popularitet er uundgåelig. Uden forudgående markedsføring uden for sociale medieindlæg og pressemeddelelser, der annoncerede showets åbning, var showroomet næsten fuldt.

For dem, der besøger Vegas og er ligeglade med at blive set på en natklubs scene eller betale høje billetpriser på et af superstjerneboligerne på The Strip, fylder disse hyldestshows et tomrum. Tirsdag sad jeg sammen med et par fra Punxsutawney, Pa., Under tirsdagens show. Han var en bilsælger og hun en bankkasser, der er i byen i et par dage og bor på hotellet.

Ved slutningen af ​​showet stod de og råbte, jeg vil rocke og rulle hele natten! Og fest hver dag! De havde ikke kendt til showet, før de ankom til hotellet tidligere på dagen. Da jeg nævnte, at det var åbningsaften, sagde fyren: De får mange flere nætter. Det var sjovt.