'World War Z' undgår de fleste klichéer i andre zombie -thrillere

Gerry Lane (Brad Pitt) guider sin familie gennem begyndelsen på en zombiepandemi i en scene fraGerry Lane (Brad Pitt) guider sin familie gennem begyndelsen på en zombiepandemi i en scene fra 'World War Z.'

Verdenskrig Z kunne have været Amanda Bynes i sommerens storfilm.

Det ville have været så let for Brad Pitts urolige zombie-epos at gemme sig under en række latterlige parykker og insistere over for verden på, at alt var fint og tweet-hadede alle, der forsøgte at hjælpe.

Men i stedet for at tie stille og flygtige biografgængere som endnu en så-det-kommer-fra-en-mile-væk dud-her ser på dig, After Earth and The Internship-World War Z indrømmede, at det var et varmt rod og søgte hjælp.Instruktør Marc Forster (Quantum of Solace) var færdig med at skyde manuskriptet Matthew Michael Carnahan (Riget) baseret på Max Brooks ’roman - eller mere præcist baseret på dens titel. Der er meget lidt lighed.

hvad er lil pumpens nettoværdi

Derefter førte omfattende omskrivninger af Damon Lindelof (Lost) og Drew Goddard (The Cabin in the Woods) til dyre omlægninger, der sløjfede sit action-eventyr, der sluttede til fordel for en spændende, lang ny tredje akt.

Hvis resultatet ikke er en ukvalificeret succes, er det i hvert fald mere tilfredsstillende end det meste af det, der er dumpet i multiplexer denne sommer.

Når vi møder Gerry Lane (Pitt), laver han morgenmad til sin kone (Mireille Enos) og børn midt i nyhedsrapporter om verdensomspændende vold, krigsret og et udbrud af rabies i Taiwan.

Gerry plejede at gøre et eller andet for U. Tilsyneladende var han ret god til det. Også tilsyneladende stoppede han, fordi det ødelagde hans ægteskab. Så når en række eksplosioner og bilulykker skaber panik i gaderne i Philadelphia-tegn på den uundgåelige Z-Springsteen-mashup fra Anden Verdenskrig-er Gerry bedre rustet til at overleve end de fleste.

hvor meget er charlie rose værd

Midt i kaoset bliver angribere angrebet. De vrider sig, kramper og forvrænger sig, når de er inficerede, og begynder at ødelægge andre, som om de var en del af et lumsk tag -spil.

Hele processen tager 12 sekunder.

Philadelphia bliver ødelagt kort tid efter, og effekten føles øjeblikkeligt mere reel end nogen af ​​de store ødelæggelser i Man of Steel.

Takket være Gerrys FN -forbindelser vil han og hans familie blive evakueret, forudsat at de kan overleve natten i Newark, N.J. - et dicey forslag under de bedste omstændigheder.

Efter at MacGyver har opdaget nogle rudimentære våben og forsvar og udholdt nogle næsten buks-snavsede niveauer af terror, bliver Gerry og banden hakket ud af mareridtet til et kommandocenter ombord på et hangarskib 200 miles ud i Atlanterhavet.

Han er der for sin ekspertise i internationale varme zoner. Gerry er den bedste der findes. Vi ved det, fordi hans gamle chef (Fana Mokoena) fortæller os det. Også fordi, med sit lange hår, skægstubbe, lastbukser og et tørklæde, der må have sat ham mindst 500 kroner tilbage, ligner Gerry, at han lige er trådt ud af siderne i et katalog til J. Petermans Global Explorer -serie.

Inden længe gik Gerry på tværs af planeten på udkig efter patientnul, tjekkede ind med soldater, der var hul i Sydkorea og opsøgte overlevende i Jerusalem, som på en eller anden måde befæstede sig lige i nippet til tiden.

hvor meget rick ross nettoværdi

World War Z's omfang er enormt, og det sparer ikke på skuespillet. Dens zombier er tættere på sorten 28 dage senere end deres svimlende, blandende brødre på The Walking Dead. De er en vanvittig, vredende masse, der stiger ned over byer som græshopper. Det er godt, at de ikke er organiseret nok til at danne et olympisk hold, eller Usain Bolt ville ikke have en chance i 2016.

Når Gerry og en israelsk soldat (en stille magtfuld Daniella Kertesz) flygter på en jumbojet, lad os bare sige, at det eneste, der mangler, er en cameo fra Samuel L. Jackson, der skriger om, hvordan han havde det med disse mor (eksplosive) zombier på dette moder (eksplosive) fly.

Ting bliver til tider lidt hokey, især når det kommer til zombiernes tiltrækning af lyd. For det første lider Gerry af et af moviedoms værste tidsopkald. Under en stealth -mission inde i et walisisk laboratorium, der er overrendt af zombier, har han sadlet med en videnskabsmand, vi vil kalde Dr. Klutzy von Stumblebum, der på en eller anden måde formår at styrte ind i alt, hvad der er i sigte.

Alligevel tager disse scener, en del af den massive omskrivning, en Jurassic Park, rovfugle-i-køkkenet stemning og byder på mere old-school kuldegysninger end noget i The Purge.

Nu hvor de udøde er næsten lige så allestedsnærværende som Taylor Swift -brudssange, er det forståeligt, hvis du lider af zombie -træthed.

World War Z følger i de forfaldne fodspor i dette års zom-rom-com (zombieromantisk komedie) Warm Bodies og BBC Americas seneste In the Flesh, hvor zombier-fejl, lider af delvist afdødt syndrom-behandles med lægemidler og gruppeterapi inden de blev frigivet tilbage i samfundet.

Ligesom disse projekter puster World War Z imidlertid på beundringsværdigt vis nyt liv i genren.

stan lee nettoværdi 2018 forbes

Så at sige.


Anmeldelse

Verdenskrig Z

116 minutter

PG-13; intense skræmmende zombiesekvenser, vold og forstyrrende billeder

Karakter: B

Flere steder