'Wow' slår Las Vegas -odds i 1.000. præstation

En scene fraEn scene fra 'Wow' vises i Rio. Showet fejrede sin 1.000. forestilling tirsdag den 10. december 2019. ('Wow - The Vegas Spectacular') Crossbow -kunstneren Silvia Silvia vises under en forestilling af 'Wow' i Rio. Showet fejrede sin 1.000. forestilling tirsdag den 10. december 2019. ('Wow - The Vegas Spectacular') Crossbow -kunstneren Silvia Silvia vises under en forestilling af 'Wow' i Rio. Showet fejrede sin 1.000. forestilling tirsdag den 10. december 2019. ('Wow - The Vegas Spectacular') En scene fra 'Wow' vises i Rio. Showet fejrede sin 1.000. forestilling tirsdag den 10. december 2019. ('Wow - The Vegas Spectacular') En scene fra 'Wow' vises i Rio. Showet fejrede sin 1.000. forestilling tirsdag den 10. december 2019. ('Wow - The Vegas Spectacular') Rollelisten af ​​'Wow' vises i Rio, da showet fejrede sin 1.000. forestilling tirsdag den 10. december 2019. (Bryan Steffy) En scene fra 'Wow' vises i Rio. Showet fejrede sin 1.000. forestilling tirsdag den 10. december 2019. ('Bryan Steffy') En scene fra 'Wow' vises i Rio. Showet fejrede sin 1.000. forestilling tirsdag den 10. december 2019. ('Bryan Steffy') En scene fra 'Wow' vises i Rio. Showet fejrede sin 1.000. forestilling tirsdag den 10. december 2019. ('Bryan Steffy')

Det er et show, hvis handlinger omfatter en mand klædt i en fed jakkesæt, der snurrer tallerkener, en farcisk ode til Titanic-katastrofen, en vandig piratskibskamp og en dame bueskytte, der gennemborer et æble oven på sit eget hoved.

Denne produktion har kørt til 1.000 shows. Det har varet mere end to år på et trættende, 30-årigt off-strip-hotel under et ejerskifte. Det har været succesfuldt nok, at der efter sigende er planlagt en off-shoot-produktion til det længe ledige Jubilee Theatre på Bally's næste forår.

Til alt dette kan vi kun sige, Wow.Den sjove variation af denne titel fejrede sin 1.000. forestilling tirsdag aften. Det cirkulære teater var næsten fuldt, et sundt supplement af voksne, børn og (i tilfælde af en kvinde, der insisterede på at skrige tilfældigt gennem meget af forestillingen) voksne, der optrådte som børn.

Wow, med sin vandige understrøm og akvatiske akrobater, har det succesfuldt surfet Las Vegas stort set gennem tålmodighed. Produktion skaber Hanoch Rosenn forstod, at hans show skulle trænge i vand i flere måneder, før han fik overskud.

Rosenn, der er uddannet i mime-kunst, siger, at mund til mund har hjulpet med at fylde pladser.

Jeg må sige, at det var svært i de første seks måneder, siger Rosenn under en pre-show fest i Rio Showroom inden tirsdagens 1.000. forestilling. Vi lærte, at for os, efter seks måneder, er du god. Men det var en kamp for at nå dertil, må jeg sige. Reglerne i denne by er meget forskellige fra alle andre steder, jeg har været.

Disse regler er til dels, at producenterne skal skifte til concierge -kiosker på hoteller i hele byen og stille deres forskellige shows op, så disse embedsmænd til gengæld foreslår turister, hvor de bruger deres penge. De samarbejder med onlinebilletmæglere og betaler kommissionsgebyrer for at lokke besøgende til teatret, og disse pr. Billetprovisioner kan skære i overskud.

Vegas-billetkøberen er også ulig enhver Rosenn har stødt på, da hans show løb i udlandet i 15 år, før han åbnede i Las Vegas.

Turisterne, dit publikum i Las Vegas, har virkelig ikke tid til virkelig at tjekke, hvad de vil se, siger Rosenn. Du skal finde den rigtige måde at fange deres opmærksomhed. Der sker så mange ting i Las Vegas, sandsynligvis flere ting at gøre end nogen by, jeg har været i - måske er New York og London ens, men alligevel er der i Las Vegas så mange muligheder.

Rosenn lancerede faktisk sin mund-til-mund-kampagne gennem en 30 sekunders digital videopamflet, der, da den blev åbnet, viste frem produktionens blændende højdehjul. Han leverede disse animerede kort til concierger (og endda nogle medietyper) i Las Vegas.

Hun har ikke gået glip af et show i 1.000 @WOWshowvegas viser sig @RioVegas : @SilviaSilviaAct pic.twitter.com/zZ4y0lieNe

- John Katsilometes (@johnnykats) 11. december 2019

Jeg ville have, at de skulle se showet i en video, for at få dem til at se på videoen, så de forstod showet, sagde Rosenn. Den digitale brochure var et godt værktøj til at hjælpe os med at gøre det. Mit mål var altid, at de skulle se på showet og derefter fortælle folk om det og vokse derfra.

En handling i denne video er produktionens signaturøjeblik: Bueskydningsstjerne Silvia Silvia show-afsluttende nummer, hvor den tidligere America's Got Talent-finalist rammer syv tyrøjne og spyder et æble på hovedet i et enkelt skud.

For at dykke ned i Wow -historien spillede showet rutinemæssigt til udsalg på det luksuriøse Isrotel Theatre i Eilat, Israel, før det ankom til Las Vegas. Rosenn tjekkede O ud på Bellagio og Le Reve i Wynn Las Vegas og begrundede, at en forestilling med lignende tema til et lavere prispunkt kunne finde et hjem i Vegas.

Performeren blev producent og fandt en åbning i Rio, med premiere den 7. oktober 2017 i et teater med en sund arv. Danny Gans optrådte der, ligesom Prince i 2006-07, og også den kortvarige produktion, Duck Commander Musical.

hvor meget er clint howard værd

Til Duck-showet brugte Dodgers Theatricals omkring 1 million dollars på eftersynet af lokalet til det, der blev til et fem ugers løb, der sluttede i maj 2015. Rosenn og hans gruppe flyttede ivrigt ind og fordoblede i det mindste investeringen i et rigt og stort videoopsætning og en pool på 1.000 kvadratmeter i midten af ​​scenen.

Som tidligere bemærket , Rosenn er til denne produktion hvad Guy Laliberté var til udviklingen Cirque du Soleil. Laliberté startede Cirque, da han var gadekunstner i Quebec City i Canada; Rosenn startede sin karriere som en mime i sin hjemby Jerusalem).

På trods af sit stabile løb i Rio trækker Wow ofte et smil blandt de mere prestigefyldte shows i Las Vegas. Det kan måske ikke prale af den teatrale investering og opfindsomhed i Cirque du Soleil -produktioner eller Le Reve, og det besidder ikke den komiske kant (og varemærkerum) i Spiegelworlds triumvirat Absint, Opium og Atomic Saloon Show.

Men Wow er et smukt show at se. Ja, vi har set meget af dette før - plader spundet på The Ed Sullivan Show, og bueskydning stammer fra stenalderen. Ikke desto mindre er forestillingerne sjove og sjove, og castet på 30 medlemmer rammer konsekvent sine spor. Og de tre primære stjerner - Silvia Silvia; hendes mand, Victor ponce (kokken og piraten og sidemand i det show-afsluttende bueskydningssegment) og daffy fisherman-emcee Alex Traici har ikke gået glip af et show i 1.000 forestillinger.

At høre disse børn grine er bevis nok på, at Wow har fundet et publikum.

Vi kan tale til forskellige sprog over hele verden, der kan sætte pris på bevægelse og dans, siger Rosenn. Det læner sig ikke så meget på sproget. Det er forestillingerne.

Hvad angår udvidelse til Bally's i 2020, bliver Rosenn næsten til den mime, han blev uddannet til.

Jeg kan ikke sige meget, siger han og griner. Det er altid interessant at udtrykke mig i denne by. Når du kan røre ved mennesker i Las Vegas, kan du have det godt med dig selv. Jeg prøver nu at røre dem på en anden måde.