'X Burlesque' planlægger en 'privat' tilbagevenden til The Strip

'X Burlesque' på The Flamingo torsdag den 18. maj 2017 i Las Vegas. (Edison Graff/Stardust Fallout) 'X Burlesque' på The Flamingo torsdag den 18. maj 2017 i Las Vegas. (Edison Graff/Stardust Fallout) 'X Burlesque' på The Flamingo torsdag den 18. maj 2017 i Las Vegas. (Edison Graff/Stardust Fallout)

X Burlesque promoverer en privat, pandemisk protokol, der tillader produktion på Flamingo.

Den populære topløse revy lancerer X Burlesque, Private Edition den 7. januar Producenter Matt og Angela Stabile siger revyen vil spille for en X-clusive skare på 30 billetindehavere pr. show. Det betyder 15 buer med to sektioner (eller borde) i lokalet.

hvor meget er peter thomas værd

To forestillinger sættes fra torsdage til lørdage, kl. og kl. Billetter er $ 199 pr. Par (gebyrer inkluderet). Stabilerne siger, at de vil iscenesætte dette format, indtil større offentlige sammenkomster er tilladt. Gov. Steve Sisolak har bestilt de nuværende protokoller i hvert fald til og med 15. januar.Teatergængere på X Burlesque Showroom (Bugys's Cabaret) modtager en flaske champagne pr. Bord, en signeret X Burlesque-plakat og et spørgsmål og svar med rollelisten. Der er ét spørgsmål pr. Tabel, og lad være med at brænde spørgsmålet ved at stille: Kan jeg stille et andet spørgsmål?

X Burlesque åbnede på Flamingo i 2007. Showets originale version åbnede på den gamle Aladdin (nu Planet Hollywood) i 2002. Stabilerne producerer også X Country på Harrah's Cabaret, der har sondringen om at være det første billetudstilling, der vender tilbage til en strip hotel-casino efter COVID-lukningen blev ophævet. Showet var tilbage på scenen den 22. oktober , og fortsætter med at løbe igennem pandemiske kapacitetsrestriktioner.

hvor meget tjente shane dawson