Xavier Mortimer flytter sin magi til The Strat

Xavier Mortimer taler med John Katsilometes under PodKats!Xavier Mortimer taler med John Katsilometes under PodKats! 'End of Summer bash' med Melody Sweets i Las Vegas fredag ​​den 4. september 2020. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Xavier Mortimer har udført 1.000 shows på The Strip. (Magic Castle) Xavier Mortimer vises under en af ​​hans TikTok -videoer, der har trukket 3,3 millioner følgere. (Xavier Mortimer) Xavier Mortimer vises under en af ​​hans TikTok -videoer, der har trukket 3,3 millioner følgere. (Xavier Mortimer)

Han er uddannet som en prime-time mime. Han har også været barnet med handsken i Michael Jackson One, en tv -personlighed, TikTok -sensation og endelig en Las Vegas Strip headliner

Alle disse beskrivelser gælder for Xavier Mortimer, den talentfulde illusionist, der flytter til et nyt hjem, The Strat Showroom. Mortimers The Dream Maker åbner 1. juli. Dermed slutter hans opholdsshow på The Magic Attic at Bally's og hans tilknytning til Caesars Entertainment.

Mortimer er nu kl. headliner på The Strat, mørke tirsdage, billetter fra $ 39 (ikke inklusive gebyrer) til salg på xaviermortimer.com eller TheStrat.com.hvor meget er kirk cameron værd

Den 40-årige Mortimer blev lokket til det renoverede tårn og dets 600-sæders showroom af Golden Entertainment Senior Vice President of Marketing Brad Goldberg. Tryllekunstneren er produceret og instrueret af fransk tv- og scenestjerne Alex Goude, og optræder i et showroom under ledelse af SPI Entertainment CEO Adam Prop .

Det er et stort skridt for Mortimer, der kun er vokset i statur under COVID, og ​​samlet 3,3 millioner TikTok-seere og mere end 5 milliarder visninger på tværs af alle sociale mediekanaler. Næsten alle disse følgere låste sig på hans side under pandemisk nedlukning.

Han vises flydende gennem indkøbscentrets parkeringspladser, cykler med kroppen adskilt i livet og lader som om han får en WalMart-medarbejder til at dukke op under et badehåndklæde.

Jeg elsker at lave videoerne, og da jeg startede, da den første blev viral, tænkte jeg: ’Hvem vidste?’ Sagde Mortimer fredag. Men der er intet som at være foran et publikum. Jeg bliver genfødt, når jeg går tilbage på scenen.

Produktionen indeholder også talenterne Allie Sparks som Belle og Nicholas Marco som Hypnos, en ny karakter i showet.

Mortimer er især ivrig efter at fremføre sit headlineshow for første gang på et sted, der faktisk er bygget til underholdning. Han udarbejdede det i et konverteret konferencerum, Sin City Theatre på Planet Hollywood, fra 2015-2018. The Magic Attic var oprindeligt Ballys buffet, omdannet til et teater, et andet af Caesars Entertainment's eftermarkedsprojekter.

Dette showroom er så vigtigt, fordi jeg arbejder på et mere storslået show, mere fornemme, mere magiske, sagde Mortimer onsdag. Showets tema er det samme. Men tempoet kommer til at ændre sig. Vi vil miste tre eller fire handlinger og indsætte en stor illusion.

Mortimer har forfalsket en manuskriptbog, der er styret af hans illusioner og tricks. Nu kan han udforske rummet, på et øjeblik flyver et badekar fyldt med bobler af scenen. Det kar ville hurtigt have styrtet ind i loftet på hans to andre spillesteder.

Vi arbejder så hårdt på at få showet til at passe til dette showroom, sagde Mortimer, og jeg kender hver tomme af rummet.

Goude, der har arbejdet med Mortimer i hele tryllekunstnerens Vegas -ophold, siger kl. slot fungerer til Mortimers show. Showet appellerer til (men er ikke begrænset til) publikum i alle aldre. Team Mortimer er også OK med hotellets placering på den nordlige spids af the Strip (og vi hævder, at Strip starter med Strat).

Vi har været kl. i vores tidligere hjem, og vi kan hente de familier ind, der ønsker at gøre mere end bare at se et show og også gerne vil gå i seng lidt tidligere, sagde Goude. Nogle siger, at det er et vanvittigt træk ikke at være på The Strip, men nyheder blinker. Det er stadig på the Strip, og vi har Resorts World, Circus Circus, Fontainebleau er lige blevet købt, det nye kongrescenter, Sahara, rundt omkring os.

Han fortsatte, Det er en smule risikabelt at være lige i midten, men showets værdi vil være meget bedre for at trække folk til Strat. Goude søgte også andre Caesars Entertainment -steder for Mortimer, herunder Jubilee Theatre (hjemsted for Extravaganza), men der var ingen umiddelbare åbninger for den magiske produktion.

Steck og Goude indledte samtaler om et Mortimer -show under pandemien, da Mortimers engagement hos Bally var ved at tage ud. Steck, der i sidste uge meddelte, at han havde underskrevet den ikoniske tryllekunstner Mac King i Stecks ​​Thunderland Showroom på Excaliber, siger Mortimer markerer alle bokse i, hvad han vil have på The Strat.

Xavier har et stort potentiale. Han er noget særligt, en sand kunstner, sagde Steck. Han er det perfekte 'andet valg' show, det næste show, nogen ønsker at se efter en stor superstjerne headliner, som Aerosmith og Bruno Mars, og derefter tænke 'Hvad ellers?' Det er et andet tidsinterval, et andet go-to show, efter dem større bosteder.

Da han etablerede en karriere uden for sine Cirque -dage, har Mortimer optrådt på America's Got Talent, Masters of Illusion og Penn & Teller: Fool Us. Hans tv-eksponering, live optrædener og tilstedeværelse på sociale medier har kombineret sig til at gøre ham til et genkendeligt navn på tværs af flere platforme.

Dette er en relevant udvikling, da der ikke er sikkerhed for, om millioner af TikTok-tilhængere omsættes til udsolgte Vegas-showrooms.

Vi har spøgt med, at Mortimer er så berømt, at han ikke kan gå på gaderne i TikTok.

Men debatten om sociale mediers indvirkning på billetkontoret fortsætter.

Når du har milliarder af visninger, er det en god ting, det viser, at du er mere end bare en tilfældig person, sagde Steck. Men hvis du er en blip på TikTok eller YouTube, er det ikke det samme som nogen, der ser en 20-minutters special, fordi de ikke er så investerede. Eksponeringen er bestemt en positiv for nogens mærke, men det udmønter sig ikke altid i billetsalg.

Goldberg siger, at han så en sammenligning fra hans dage i Luxor, da Criss Angel stod i hovedet under sin Mindfreak A & E -serie.

Når jeg tænker på det show, og hvem der deltog i det show gennem sit løb, var et stort flertal der, fordi de var klar over artisten fra hans tv -show, sagde Goldberg. Så efter min mening er dette ikke så meget anderledes. hvis du ser konverteringen fra tv-seere til sociale medier, og Xavier er en social-mediedynamo.

Mortimer vil fortsætte med at klippe blændende, hurtige klip, når han åbner på The Strat. Det er sikkert, at han vil bruge selve tårnet i sine TikTok- og marketingkampagner. Han arbejder også i øjeblikket på noget meget stærkt, meget magisk i ørkenen, der involverer vand, sand og illusion.

hvad er romeo millers nettoværdi

Hvad angår sociale mediers indvirkning på billetsalget, siger Mortimer, at magten er i magien.

Min teori er, det afhænger af, hvad du gør, sagde han. Hvis du bare går i køleskabet efter at have vågnet om morgenen, vil folk ikke være interesserede i at købe billetter. Men hvis du laver utrolige stunts, hopper over gaden, flyver rundt - det vil de gerne se. De vil se mere af din magi.