Xavier Mortimers nye show er TikTok of The Strat

Tryllekunstner og internetfænomen Xavier Mortimer optræder i verdenspremieren på sit showTryllekunstner og internetfænomen Xavier Mortimer optræder i verdenspremieren på sit show 'The Dream Maker' på The Strat den 11. august 2021 i Las Vegas. (Denise Truscello/Getty Images for Xavier Mortimer på The Strat) Tryllekunstner og internetfænomen Xavier Mortimer optræder i verdenspremieren på sit show 'The Dream Maker' i The Strat den 11. august 2021 i Las Vegas. (Denise Truscello/Getty Images for Xavier Mortimer på The Strat) Allie Sparks og tryllekunstner og internetfænomen Xavier Mortimer optræder i verdenspremieren på sit show 'The Dream Maker' i The Strat den 11. august 2021 i Las Vegas. (Denise Truscello/Getty Images for Xavier Mortimer på The Strat) Tryllekunstner og internetfænomen Xavier Mortimer optræder i verdenspremieren på sit show 'The Dream Maker' i The Strat den 11. august 2021 i Las Vegas. (Denise Truscello/Getty Images for Xavier Mortimer på The Strat) Tryllekunstner og internetfænomen Xavier Mortimer optræder i verdenspremieren på sit show 'The Dream Maker' i The Strat den 11. august 2021 i Las Vegas. (Denise Truscello/Getty Images for Xavier Mortimer på The Strat) Dave Hollister fra Blackstreet er i rækken af ​​sangere i Love Muzik: The Las Vegas Residency, der åbner 3. juli på International Theatre i Westgate Las Vegas. (The Muzik Firm) Sangeren Aaron Carter og hans kæreste blev anholdt på DUI og narkotikaanklager i Georgien lørdag den 15. juli 2017. Carter er anklaget for spirituskørsel og besiddelse af mindre end 1 ounce marihuana og tilbehør. (Habersham County Sheriff's Office via AP)

Da Cirque du Soleil øger pulsen på Las Vegas Strip, trækker kunstneren, der engang arbejdede med paliet-handsken i Michael Jackson One, den på The Strat.

Xavier Mortimer , der altid vil være den første performer til at bryde fra et Cirque -show til overskrift på The Strip, er genåbnet på The Strat Showroom. Dream Maker finder ham ved at fortsætte sit forførende selvbiografiske showcase, en magisk tur, der passer til alle aldre. Du kan ikke lade være med at smile sammen med den tidligere mime, der nu ser sit navn på en Vegas -telt.

Det er min drøm, siger han. Jeg har altid ønsket at spille i Las Vegas.Mortimer er klatret til en større legeplads, med en langt større scene, da han arbejdede med på The Magic Attic at Bally's. Han har også en større skare at spille for, med 600 pladser at besætte.

Mortimer blev et TikTok -fænomen i COVID og samlede mere end 3,2 millioner følgere. Han stoler på, at selv en lille smule af dette samfund rent faktisk vil købe showbilletter. Den 41-årige tryllekunstner havde flyttet tilstedeværelsesmåleren mod fuld, da statens maskemandat trådte i kraft.

Mortimer havde toppet med præcis 366 billetter solgt lige før mandatet den 27. juli for publikumsmedlemmer at vende tilbage til at bære masker. Salget faldt med omkring 30 procent til 40 procent. Selvom han er dyppet til 220-260-serien, sælger han stadig flere billetter, end han gjorde på The Magic Attic.

Og Mortimers producent Alex Goude er hurtig til at bemærke, Det er ikke kun Xavier - hvert show i byen har problemer nu. Vi vender tilbage til det normale på et tidspunkt, men vi ved ikke hvornår.

britney spears - stykke af mig

Mortimer har tilføjet fire nye handlinger, eller en tredjedel af hele sit show, i The Strat -produktionen. Ballonens ankomst, hvor han optræder lige som sidekick Allie Sparks da Belle forsvinder, er den tidlige indikation på, at showet er blevet renoveret.

Vi har ændret os en del i showet, og du ved ikke, når du har lavet showet tusind gange, som jeg har, hvor let det er at lave showet med de samme handlinger, sagde Mortimer. Du bringer en ny illusion ind, og du indser pludselig, at det ikke vil fungere på grund af nogle små detaljer. Et stykke tape på gulvet kan ødelægge handlingen, og du skal arbejde igennem det. Den største udfordring er at være oven på det hver nat.

Mortimer udfører stadig en hel del publikumsdeltagelse, selv med en maskeret skare.

Mortimer forbereder sig på enhver beredskab, kunstnerisk. Men publikumsarbejde er afgørende for hans præstationer. At tage det væk ville tage ham fra scenen.

For at være ærlig, vil jeg helst ikke lave showet, sagde Mortimer. Jeg tror, ​​at hvis vi ikke kan have nogen på scenen, vil jeg hellere sige, 'OK, hvis du vil have folk til at blive maskeret, have social afstand, OK. Men hvis folk ikke kan være på scenen med mig, dræber det stemningen i showet. Jeg vil hellere vente på det. '

Musik Festival

Love Muzik er tilbage til salg, planlagt til 11. september i Thomas & Mack Center. Showet var på spidsen - cusp, jeg siger dig! - åbning på Westgates internationale teater i juli, før kontraktforhandlinger imploderede.

Dave Hollister af Blackstreet , der indspillede 1996 -hittet No Diggity med Dr. Dre og Dronning Pen ; Carl Thomas (1999 -hittet I Wish); sjælskunstner Kenny Lattimore ; og sanger/sangskriver Tweet ; R&B sanger K’Jon (hvis soloalbum, I Get Around, toppede Billboard R & B -hitlisterne); Gary Lil G Jenkins af R & B -bandet Silk; og Joe Little af De uhøflige drenge er alle i denne eventyrlige produktion.

Musiker/producer De'Myon Hall , der fungerede som musikchef og trommeslager for Gladys Knight i et årti har fostret dette show under sit firma, The Muzik Firm. Hall er indfødt i Vegas, og der er også brummer om, at dette show træder i ophold på et modificeret sted i Aria. Vi vil ikke udelukke noget af det.

Klædt på inden åbning

Et nekkid Vegas -show har undgået at blive fanget med bukserne nede.

Aaron Carter har afsluttet sit løb i Naked Boys Singing, før han overhovedet indtog scenen. Showets producenter, Tom D'Angora og Nick Padgett, anmodede Carter om at indsende sit afskedsbrev mandag. Duoen har således afværget en dårlig pasform til Jewel Box Theatre på Erotic Heritage Museum. Showet relancerer 15. september.

Som D'Angora skrev: Vi er skuffede og lidt flove ... Inden for få dage efter meddelelsen blev det af flere grunde klart, at Arons deltagelse i 'Naked Boys Singing!' Ikke ville fungere.

Der var ingen yderligere forklaring.

Naked Boys er en timelang musical, hvor medvirkende er nøgne (ingen covers, ansigt eller på anden måde til dette hold). Showet fejrer 20 -års jubilæum for premieren i New York. Carter er den tidligere teen -indspilningsstjerne fra slutningen af ​​90'erne, yngre bror til Backstreet Boys ' Nick Carter . Han har optrådt i Seussical on Broadway, The Fantasticks off-Broadway og Dancing With The Stars på ABC.

Ved Carters afgang viser Naked Boys tilbud om refusion til dem, der købte billetter, der forventede at se den tidligere barnestjerne. Producenterne går med måske en mindre kendt, men dygtig co-star og, som D'Angora siger, en talentfuld og smuk rollebesætning.

Cool Hang Alert (s)

hvad er tracy morgans nettoværdi

Kommende på spaltefave Piazza Lounge på Tuscany Suites: Store vokalister i Vegas Patty Janura på mandag, Ashley Fuller på tirsdag. Showtid er 19:30, intet cover, vidunderlig sang, tipværdige entertainere.