Yolanda Hadid Foster Netværdi

Hvor meget er Yolanda Hadid værd?

Yolanda Hadid Netværdi: $ 45 millioner

Yolanda Hadids løn

$ 100 tusind pr. Episode

Yolanda Hadid Foster Netværdi og løn: Yolanda Hadid er en model- og reality-tv-personlighed, der har en nettoværdi på 45 millioner dollars. Yolanda Hadid var berømt i sin storhedstid, men hun begyndte at blive bedre kendt som mor til Bella Hadid og Gigi Hadid efter hendes egen modelkarriere aftog. For nylig har Yolanda Hadid gjort sig bemærket efter at have optrådt i en række reality-tv-shows. Hun er også forfatter og har forfulgt forskellige forretningsforetagender senere i livet.

Tidligt liv: Yolanda Hadid Foster blev født Yolanda van den Herik den 11. januar 1964. Hun voksede op i en lille by i Holland og tilbragte sin ungdom med at ride på heste, malkede køer og pleje forskellige gårdsopgaver. Yolanda voksede op med sin bror, Leo. Da hun bare var syv år gammel, døde hendes far i en bilulykke. Dette viste sig at være en stor udfordring for hele familien, men Yolandas mor blev mere uafhængig og var fast besluttet på at forsørge sine børn.

Yolanda blev også fokuseret på at forsørge sin familie, og hun tog sit første job i en alder af 13. Hun arbejdede som opvaskemaskine for en kinesisk restaurant. Hun arbejdede også i en lokal købmand. På en eller anden måde lykkedes det den unge pige at jonglere med arbejde, skole og husarbejde.

Tidlig modelkarriere: Yolanda blev bemærket af en stor modedesigner i en alder af 16. Hun hjalp sin veninde med et hårshow, da hun blev kontaktet af den hollandske designer Frans Molenaar, som presserende havde brug for en erstatningsmodel til hans kommende modeshow. Yolanda accepterede koncerten og bedøvede Eileen Ford, da hun gik ned ad catwalken. Eileen Ford var ejer af Ford Models, og hun underskrev straks 16-åringen.

Modelleringskarriere: Efter at være blevet en af ​​Eileens modeller rejste Yolanda verden rundt og oplevede et liv, som mange piger kun kan drømme om. Hun deltog i adskillige modeshows og fotoshoots i byer som Sydney, Paris, Milano, Tokyo, Cape Town og Los Angeles. I 1994 var hun tredive år gammel og havde modelleret i næsten 15 år.

(Foto af Roy Rochlin / 2018 Getty Images)

Sidde ned: Efter en lang og frugtbar modelkarriere besluttede Yolanda, at det var tid til at slå sig ned og stifte familie. Efter at have mødt og giftet sig Mohamed Hadid , hun fødte tre børn. Disse var Isabella Hadid, Jelena Hadid og Anwar Hadid. Alle tre børn blev senere offentlige figurer gennem modellering og andre aktiviteter. Yolanda og Mohameds familie omfattede også to af hans døtre fra et tidligere ægteskab. Yolandas ægteskab med Mohamed Hadid varede i seks år, hvorefter de to blev skilt. Mohamed er en ejendomsudvikler, der er berømt for forskellige udviklinger i velhavende kvarterer som Bel-Air og Beverly Hills.

Efter skilsmissen flyttede Yolanda væk med sine børn og fokuserede på at opdrage dem på den bedste måde, hun kunne. Tilfreds med at være enlig mor var ex-modellen ikke romantisk involveret i nogen i de næste seks år. Efter dette mødte Yolanda David Foster. Producenten, komponisten og musikken havde også egne børn fra tidligere ægteskaber, og parret blev hurtigt bundet. Efter fire års datering foreslog Foster. De to blev gift i 2011. Deres skilsmisse blev annonceret i 2015 og afsluttet i 2017.

Tv-karriere: Selvom Yolanda Hadid Foster havde dablet tidligere i tv, var det først i 2012, at hun virkelig ankom på scenen. Hit showet De rigtige husmødre i Beverly Hills gjorde hende berømt natten over, og hun spillede sig selv på dette reality show. Hun ville blive et tilbagevendende rollebesætningsmedlem i fire sæsoner, og hendes bidrag til serien var mindeværdige.

Yolanda optrådte også på de succesrige spin-offs Vanderpump regler og De rigtige husmødre i New York City , der udnyttede succesen med det tidligere reality-show. Hun er mangeårig ven med reality-stjernen Lisa Vanderpump . I 2017 optrådte hun som dommer i Projekt landingsbane . Hendes mest fremtrædende rolle var i et show kaldet At lave en model med Yolanda Hadid , og dette havde premiere i 2018. Hun var vært for dette show, som involverede en konkurrence mellem modeller.

Kæmp med Lyme Disease : Yolanda Hadid Foster offentliggjorde sin diagnose af Lyme-sygdommen i 2012. Hun var aktiv i at sprede bevidstheden om sygdommen og har forklaret dens alvorlige virkninger på hendes livsstil. Yolanda modtog forskellige behandlinger for sygdommen og erklærede på én gang, at hendes kamp havde efterladt hende ude af stand til at læse eller skrive. I 2012 fik hun også implanteret en port i armen for at hjælpe hende med at få behandlinger, selvom havnen til sidst blev fjernet. På højden af ​​sin kamp prøvede Yolanda både almindelige medicinske behandlinger og holistisk praksis. Til sidst kom hun sig. Som et resultat af hendes kamp udgav hun en bog, der hedder Tro mig: Min kamp med Lyme Disease's usynlige handicap .

Forretningsforetagender: Yolanda Foster Hadid har arbejdet som indretningsarkitekt. Før sin skilsmisse med David Foster lancerede hun også et projekt kaldet 'Hopelessly Romantic.' Projektets udtrykte mål var at hjælpe par med at genoplive deres forhold. Projektet blev aldrig virkelig virkeliggjort.

Yolanda Hadid Fosters løn til showet De rigtige husmødre i Beverly Hills var $ 100.000 pr. sæson. Da Yolanda skilt sig fra Mohamed Hadid, afslørede retsdokumenter, at hun modtog et forlig, der omfattede et hus på $ 6 millioner i Malibu, et palæ i Santa Barbara, flere biler (inklusive hendes Escalade og Range Rover) og $ 30.000 i månedlig børnebidrag. Dette forlig inkluderede også et engangsbeløb på 3,6 millioner dollars kontant.

Ejendom : I juni 2007 betalte Yolanda $ 4,5 millioner for et ledigt område på mere end 3 hektar i Malibu. Hun fortsatte med at konstruere et palæ på 11.000+ kvadratmeter. I 2013 forsøgte hun at sælge huset for $ 23,5 millioner, men havde ingen personer, der tog dem. Hun solgte endelig huset i 2016 for $ 19,5 millioner. Køberen var milliardær Robert F. Smith, den rigeste sorte person i Amerika.

Yolanda Hadid Foster Netværdi

Yolanda plejer

Nettoværdi: $ 45 millioner
Løn: $ 100 tusind pr. Episode
Fødselsdato: 11. jan 1964 (57 år)
Køn: Kvinde
Erhverv: Skuespiller, model, indretningsarkitekt
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion