'Young and the Restless' -stjernen fokuserer på ny passion

Juliet Doherty og Thomas Doherty spiller hovedrollenJuliet Doherty og Thomas Doherty spiller hovedrollen i 'High Strung Free Dance'. (Højstrenet fri dans) Michael og Janeen Damian har været fuldtidsboende i Henderson siden 2016. (Michael Damian) Harry Jarvis og Juliet Doherty spiller hovedrollen i 'High Strung Free Dance'. (Højstrenet fri dans)

Når det kommer til alle de ting, du bør vide om Henderson -beboeren Michael Damian, kan det faktum, at han brugte to årtier at skildre sanger Danny Romalotti på The Young and the Restless, måske ikke engang knække top fem.

Han er i det mindste delvist ansvarlig for snestormen af ​​julefilm med kongeligt tema på Hallmark Channel.

Han fremførte en af ​​de to officielle versioner af temasangen fra Saved by the Bell.Hans svigerfar portrætterede sheriff Rosco P. Coltrane i The Dukes of Hazzard.

I 1989 sad han oven på Billboard-diagrammet med sit cover af Rock On from Dream a Little Dream-alias den umuligt at tro-eksisterede film, hvor Jason Robards har sin bevidsthed overført til Corey Feldmans krop i sin absolutte Michael Jackson-iest forsøger derefter at efterlyse en teenage Meredith Salenger, mens Corey Haim skildrer en karakter ved navn Dinger.

Åh, og Liberace optrådte til Damians 21 -års fødselsdag.

Hollywood til Henderson

Vi ledte sådan set efter et sted, hvor vi måske bare ville lave et lille skrivehug, siger Janeen Damian. Vi kan godt lide at ændre vores miljø, når vi skriver.

Venner var flyttet til Las Vegas, og hun og hendes mand kunne lide, hvad de så, da de besøgte. For seks år siden begyndte de at tilbringe tid i Henderson, mens de arbejdede på deres forskellige projekter. I 2016 gjorde Damians flytningen permanent.

Vi begyndte bare langsomt at blive forelsket i det og bruge mere tid i Vegas end i L.A. Nu er vi fuld tid i Vegas og ingen tid i L.A., siger Michael fra Miami under reklameturen til High Strung Free Dance. Som det har været tilfældet i det meste af deres kreative partnerskab, instruerede Michael filmen ud fra et script, de skrev sammen.

Historien om en håbefuld danser (Juliet Doherty) og pianist (Harry Jarvis), der deltager i en Broadway -produktion med en anerkendt ung koreograf (Thomas Doherty, Disneys Descendants -franchise), High Strung Free Dance åbner fredag ​​på AMC Town Square.

Det er et emne, parret kender godt.

Janeen startede balletundervisning i en alder af 2 og begyndte sin tv -karriere som Solid Gold -danser.

Vi dansede med alle, husker hun. Jeg mener, vi dansede med Prince, George Michael. Alle var på det show. … Og så kom MTV, og jeg kom til at lave alle de fantastiske musikvideoer - herunder projekter af Michael Jackson, Elton John, Lionel Richie og Cher.

Udover sit arbejde med The Young and the Restless er Michael uddannet pianist, og han fik hovedrollen i 1993 Broadway -genoplivningen af ​​Joseph og Amazing Technicolor Dreamcoat.

Vi ville skrive den proces, den rejse, siger han om deres nye film. Det er temmelig spændende at nå det til den store scene, der gør det til åbningsaften på Broadway.

Las Vegas bånd

Damianerne kan være relativt nylige transplantationer, men deres historie i Las Vegas går årtier tilbage.

Janeens forældre mødtes her i slutningen af ​​1950'erne. Hendes mor, danseren Jobee Ayers, optrådte - hun arbejdede sammen med Jimmy Durante og Betty Grable - da en ven af ​​skuespilleren James Best, der ville opnå sin største berømmelse år senere, mens han jagtede dem Duke -drenge på tv -skærme, introducerede dem.

I 1998 planlagde Michael og Janeen deres bryllup i Frankrig, da de indså, at ægteskabet ikke ville have været lovligt anerkendt i USA. Så før de bryllupsrejser tog de til Graceland Wedding Chapel, hvor en Elvis -efterligner gik Janeen ned ad gangen. Vi troede, at det ville være noget fjollet, så det ikke føltes ægte, siger hun, men det endte faktisk med at blive virkelig fabelagtigt. ... Det var næsten bedre end det rigtige bryllup. Da to af deres venner blev gift i kapellet for et par måneder siden, bemærkede de, at damianernes bryllupsportræt stadig hang på væggen.

Den mest surrealistiske tie-in kan dog være kommet i form af en Wladziu Valentino Liberace.

Pianisten og mangeårige headliner i Las Vegas var fan af The Young and the Restless, siger Michael. Jeg kom ind i huset på min 21 -års fødselsdag - overraskelsesfest i huset i Beverly Hills - og der er han. Liberace spiller mit klaver, synger 'Tillykke med fødselsdagen' til mig til en kæmpe fest, siger den 57-årige Damian stadig lydende gulvet af hukommelsen.

Kort tid efter fløj artisten Michael, hans forældre og otte søskende til Las Vegas for at se hans show.

Skiftende fokus

I 1998 forlod Michael The Young and the Restless, hvor han havde været en regelmæssig serie siden 1981. Han er vendt tilbage til forskellige historiebuer gennem årene, men en optræden i 2013 markerer hans seneste skuespilkredit.

Ikke at det var hensigten.

hvad er chevy chases nettoværdi

Vi bliver ved med at skrive mig ind i vores forskellige film, så bliver jeg ved med at blive fyret, joker Michael og forklarer, at han ender med at blive for fokuseret på filmskabelsen til at træde væk til at handle. Jeg kan ikke bruge en time på hår og makeup. Det er for intens på sættet.

Han vil ikke udelukke fremtidige skuespillerroller, men han er helt tilfreds med det professionelle partnerskab bag kulisserne, han har med Janeen. Blandt deres samarbejder er Marley & Me: The Puppy Years og 2011 Hallmark Channel -filmen A Princess for Christmas, der affødte to efterfølgere.

Jeg elsker al kreativiteten, jeg elsker at være mere involveret, og jeg elsker at arbejde med min kone, siger Michael.

Vi har den største tid til at skrive. Det er sådan en rejse på sættet, skydning. Det er så sjovt. Vi elsker det. Vi elsker hele processen.