Zak Bagans udvider sit hjemsøgte museum i Las Vegas

Zak Bagans afZak Bagans fra 'Ghost Adventures' på Travel Channel og ejer af Zak Bagans 'Haunted Museum, vises i sit hjem i Las Vegas med Camaro fra 1968, der engang var ejet af filial Davidian -leder David Koresh. (Zak Bagans) Camaro fra 1968 engang ejet af filial Davidian leder David Koresh vises under belejringen af ​​kultens sammensatte i Waco, Texas i 1993. Zak Bagans ejer nu bilen og planlægger at vise den på hans Haunted Museum i Las Vegas. (Associeret presse)

Zak Bagans udvider det uhyggelige.

Værten på Travel Channel -hittet Ghost Adventures tilføjer til hans Zak Bagans The Haunted Museum på 600 E. Charleston Blvd. Bagans sagde søndag, at han tilføjer en to-etagers struktur til yderligere displays (inklusive et par køretøjer) og også en større gavebutik.

Bagans sagde, at han planlægger at åbne den nye bygning til foråret. Han åbnede det originale museum, der sidder lige øst for Las Vegas Boulevard på Charleston Boulevard, i oktober 2017. Tilføjelsen vil blive parret med det 11.000 kvadratmeter store hjem, der blev bygget i 1938, oprindeligt ejet af den fremtrædende Las Vegas-bankmand Cyril Wengert og hans familie.Vores ekspansion afspejler Haunted Museums enorme vækst siden åbningen for over to år siden, sagde Bagans i en tekst søndag. Vi er stolte over at være blevet et unikt vartegn i Vegas og vil fortsat levere en oplevelse, der er værdig til at blive kåret til 'Bedste attraktion' i byen.

Bagans har haft brug for at skabe en displayplatform til jet-sort, 1968 Chevy Camaro engang ejet af filial Davidian kultstifter David Koresh. Bagans købte bilen i august 2018.

Bagans 'livlige ejendom er et populært turistmål og indeholder artefakter som Dybbuk -boksen, der regnes af museet som verdens mest hjemsøgte objekt (det antikke vinkabinet inspirerede filmen The Possession og siges at huse en ondsindet ånd). VW-bussen, der blev brugt af Dr. Jack Kevorkian i hans assisterede selvmord, og den såkaldte Propofol-stol fra det rum, hvor Michael Jackson døde, er også på turné i flere værelser.

Bagans 'samling af Charles Manson-forbundne artefakter ( herunder et portræt af Manson med kultlederens aske som øjne ) har fået national opmærksomhed.

I december frigav Bagans Spøgelsesjagt efter dummies, en blueprint af, hvordan man rent faktisk kan spore spiritus. Han instruerede dokumentaren Demon House, centreret om et hus i Gary, Indiana, der siges at være hjemsted for 200 dæmoner. Filmen blev udgivet i 2018, da Bagans hentede sin filmgrad fra Motion Picture Institute of Troy, Michigan.

Bagans er lidenskabelig over alle hans uhyggelige ting og siger, at Koresh -bilen er blandt hans favoritter. Han overvejer endda et faktureret krydstogt på the Strip. Betragt det som et mobilt billboard, der deler den samme bane som museets ånd.