Zak Bagans vil lære dig at jage spøgelser

Spøgelsesjæger Zak Bagans poserer med sin Dybbuk Box, kendt som verdenSpøgelsesjæger Zak Bagans poserer med sin Dybbuk Box, kendt som verdens mest hjemsøgte objekt, på Zak Bagans 'The Haunted Museum i Las Vegas centrum. (Gennemse-journalfilfoto)

Der er mere ved spøgelsesjagt end at pakke et videokamera og en sovepose til en overnatter i dit hjemsøgte hus i dit nabolag.

Heldigvis har håbefulde spøgelsesjægere den bedste mentor, man kan forestille sig, i Zak Bagans, vært for hit Travel Channel -serien Ghost Adventures og indehaver af Zak Bagans 'The Haunted Museum i Las Vegas, der skitserer gør -og -gør -ting ved paranormal undersøgelse i sin seneste bog .

Ghost-Hunting for Dummies ($ 24,99, Wiley) er en praktisk guide til spøgelsesjagt, der dækker alt fra nødvendigt udstyr, til vanskelighederne ved at planlægge og udføre en undersøgelse, til spøgelsesjagtfarer (tip: vær mere bekymret over ondsindede mikrober end grimme ånder).Men det er også en fascinerende lærebog, hvor Bagans udforsker fænomener og udvikling af spøgelser og spøgelsesjagt, introducerer læserne til banebrydende paranormale efterforskere og ser tilbage på vigtige begivenheder, bevægelser, objekter og steder i paranormale undersøgelser, der går mere end 150 år tilbage i tiden.

Bagans siger, at bogen er et praktisk svar på forespørgsler, han regelmæssigt hører fra håbefulde overnaturlige gummisko.

Jeg har folk, der slår mig hver eneste dag på Instagram, Twitter, Facebook, alle - hundredvis af mennesker spørger mig hver eneste uge, hvordan gør jeg denne undersøgelse? han siger. Denne bog blev skrevet til dem for at besvare alle deres spørgsmål.

Bagans udforsker teorier om, hvad spøgelser menes at være, fortæller historier om menneskelige spøgelsesmøder, undersøger, hvordan videnskaben krydser spøgelsesjagt og dækker det paranormale i popkulturen og byder på fascinerende godbidder om så mindre kendte begivenheder som Thomas Edisons udforskninger af kommunikation med de døde.

Det er vigtigt at forstå udviklingen af ​​paranormale forskere og efterforskere, forklarer Bagans. Mange mennesker ved ikke engang, hvem de er.

For håbefulde paranormale efterforskere vil hovedattraktionen være Bagans 'udlægning af grundlæggende spøgelsesjagt. Inkluderet er kapitler om spøgelsesfotografering og oprettelse og gennemførelse af en undersøgelse - det er mere metodisk og stringent end mange ville forvente - hvor Bagans husker sine egne oplevelser.

En god undersøgelse begynder, understreger han, med god forskning.

Jeg ville være metodisk, siger Bagans. Det er det, vi skal gøre, og vise dig den samlede forskning, vi bringer til vores undersøgelser, og det er en komplet referencevejledning til alt det.

Bagans byder på mange overraskelser undervejs. Han bemærker f.eks., At de største sundhedsproblemer, spøgelsesjægere står over for, er allergi, støv, skimmelsvamp og asbest.

Bagans siger, at hans mål er, at læsere - troende, skeptikere og vantro - bare lærer noget af bogen, for at de kan indse, at de har læst noget, de aldrig selv har hørt om på det paranormale område.

Han håber også, at læserne bliver flyttet til at foretage deres egne undersøgelser, og siger, at bogen vil informere og hjælpe og hjælpe dem på dette område. Derfor føltes det så godt at skrive denne bog.