Zak Bagans 'var ekstremt syg' efter at have undersøgt 'The Conjuring' -huset

I Halloween 2019 -specialetI Halloween 2019-specialet 'Curse of the Harrisville Farmhouse' undersøger teamet 'Ghost Adventures' det virkelige hjem i Rhode Island, der inspirerede de ikoniske Conjuring-film. Venstre til højre: Jay Wasley, Zak Bagans, Aaron Goodwin, Billy Tolley. (Hilsen af ​​Travel Channel) I Halloween 2019-specialet, 'Curse of the Harrisville Farmhouse', får teamet 'Ghost Adventures' følgeskab af Andrea Perron til undersøgelsen, der boede i det virkelige hjem, der inspirerede Conjuring-filmene med sin familie og oplevede dens terror på egen hånd. . (Hilsen af ​​Travel Channel) Ghost Adventures -teamet fra venstre til højre: Jay Wasley, Zak Bagans, Billy Tolley, Aaron Goodwin (Courtesy of Travel Channel) Vera Farmiga og Patrick Wilson skildrer Lorraine og Ed Warren i 'The Conjuring'. (Warner Bros. Entertainment)

Zak Bagans følger i fodsporene på paranormale efterforskere Ed og Lorraine Warren.

Billedligt åbnede Bagans The Haunted Museum, 600 E. Charleston Blvd., som et depot for de overnaturligt farvede artefakter, han har samlet, ligesom Warrens gjorde i deres hjem i Connecticut.

Bogstaveligt talt ser han på en af ​​deres sager for første gang med de to timers Halloween-særlige Ghost Adventures: Curse of the Harrisville Farmhouse (21.00 torsdag, Travel Channel), hvor han og hans team undersøger boligen fra det 18. århundrede, der inspireret The Conjuring.Harrisville Farmhouse

Ed og Lorraine Warren havde fået så meget opmærksomhed på grund af filmene og Hollywood, at jeg virkelig havde lyst til at komme derind og se de andre detaljer, der ikke rigtig blev skildret i Hollywood -filmene, siger Bagans. Jeg ved, at der er sandhed i det, men samtidig ville jeg lave min egen undersøgelse i en så ikonisk og velkendt sag.

Bagans havde forsøgt at udforske andre steder, der er forbundet med Warrens, portrætteret i Conjuring -franchisen af ​​Patrick Wilson og Vera Farmiga, men tilsyneladende overlevede ethvert møde, der var deres tid værd, har efterladt husejere mere end lidt forfærdede og uvillige til at uddybe alt det.

Så i juni købte Cory og Jennifer Heinzen stuehuset i Harrisville, Rhode Island, der går tilbage til 1736. Familien begyndte at se lysglimt, hvor der ikke skulle være lys, siger Cory i afsnittet.

Med det havde Bagans sin åbning.

hvor meget er reggie miller værd

Til den særlige undersøgelse fik Ghost Adventures Crew selskab af demonologbrødrene Carl og Keith Johnson, der undersøgte stuehuset før Warrens. De bliver mødt i huset af den tidligere beboer Andrea Perron, der sammen med sine forældre og søskende er portrætteret i filmen.

Jeg tror, ​​at de havde de allerbedste hensigter, siger Perron om Warrens i afsnittet. Lorraine fortalte mig 40 år senere: 'Ed og jeg var over hovedet, så snart vi passerede tærsklen. Vi vidste det bare ikke. ’

'Bare underlig energi'

Godset, der var hjemsted for otte generationer af Arnold -familien, havde en historie med tragedier og usædvanlige dødsfald længe før Perrons flyttede dertil i 1980.

Det, vi ikke kan argumentere for, er, at der var en enorm forbandelse over Arnold -familien, siger Bagans i et interview. Jeg mener, der var selvmord. Der var mord. Der var bare usædvanlige dødsfald. Forgiftninger, struber bliver skåret. Noget plagede den familie.

Noget synes at have plaget stort set alle, der kom ind i huset, mens de filmede episoden.

hvor meget tjener terrence howard pr. episode

Las Veganer Aaron Goodwin, der har været med Bagans siden begyndelsen af ​​Ghost Adventures, klager over smerter i brystet på et tidspunkt i afsnittet. I en anden må han hvile, efter at han er blevet overvundet af ... noget.

Jeg var nødt til at sidde ned, fyr. Det var enten kørt eller siddende, for jeg skulle ned, siger han i specialet. Det var bare underlig energi. Ikke normal. Ikke som vi har følt det før.

'Ekstremt syg'

Men Bagans kan have haft det værre end nogen.

På forskellige punkter i huset udtrykker han følelser af svimmelhed, angst og uro sammen med vejrtrækningsbesvær og nyresmerter.

Jeg var ekstremt syg, meget syg i cirka tre uger efter det, siger han nu. Jeg var ikke mig selv, omend jeg var på en lang tur. Der var ting i gang med mig, der bare virkede ude af normen. Det tror jeg virkelig gjorde mig syg. Jeg havde angst og panikniveauer, der bare var så usædvanlige. Bare den følelse af sygdom. Jeg lignede ikke mig selv. Jeg følte mig ikke som mig selv. Jeg ville ikke være i nærheden af ​​nogen.

Jeg følte mig aldrig besat, forklarer Bagans, men jeg følte, at noget trak livet ud af mig.

Efter en undersøgelse udviklede han et permanent tilfælde af diplopi, også kendt som dobbeltsyn, som han altid skal bruge prismeglas til. Men det var for hans film fra 2018, Demon House. Når det kommer til Ghost Adventures -afsnit, siger Bagans, at denne seneste udforskning har påvirket ham mere end noget, siden han besøgte Bobby Mackeys Music World i Wilder, Kentucky, hvor han afslørede mystiske ridser på ryggen i det, der blev seriens premiere i 2008.

Selvom det var meget skræmmende, var det utroligt fantastisk, siger Bagans om Harrisville Farmhouse og dets bånd til Warrens, fordi det virkelig beviste for mig, at historierne om Perrons var sande, og der er noget der.