'Zombie Burlesque' serverer glat håndværk

'Zombie Burlesque', på V Theatre i Miracle Mile Shops på Planet Hollywood, finder sted i en 1950'ers æra med våbenhvile mellem mennesker og zombier. (Jason Bean/Las VegasJournal) 'Zombie Burlesque' på V Theatre i Miracle Mile Shops på Planet Hollywood giver en forsmag på, hvordan Cabaret-med-zombier ville slå sig sammen. (Jason Bean/Las VegasJournal) Lora Kelsey optræderLora Kelsey fremfører 'Zombie Burlesque' i V Theatre i Miracle Mile Shops på Planet Hollywood. (Jason Bean/Las VegasJournal) Antenor Da Silva, til venstre og Amber Snow optræder i 'Zombie Burlesque' i V Theatre i Miracle Mile Shops på Planet Hollywood. (Jason Bean/Las VegasJournal)

Træt af at vente på en Pride and Prejudice and Zombies -film? Der er et Las Vegas-show, der i det mindste giver en forsmag på, hvordan Cabaret-med-zombier ville mose sig.

hvad er Kenny Chesneys nettoværdi

Enoch Scotts emcee af Zombie Burlesque er ikke meget mere pastaagtig end den uhyggelige vært på Broadway-musicalen. Bare lidt mere blod omkring munden, grundlæggende.

V Theatres tidligere restaurantrum, der er ombygget til Zombie, føles virkelig som en kabaret.Og den burleske gals er mindre stram, mere naturtro end nogle af dine mere dystre iscenesættelser af Cabaret (jeg taler om dig, Sam Mendes). De er ligefrem sexede, hvis du kan kigge forbi de grønne hudfarver og en aggressiv adfærd, når emnet hjerner kommer op.

Zombie Burlesque finder ikke sted i 1930’ernes Berlin, men-som en sort-hvid prologvideo fortæller os-en 1950’ers æra med våbenhvile mellem mennesker og zombier.

Hurtig videresendelse ud over de stridende år med dine sædvanlige zombie-apokalypse-flim, forestiller denne sig den dag, hvor mennesker har accepteret at fodre vores fanger til de gående døde. Og de satte til gengæld deres varmere skabninger frem for at underholde os på steder som Club Z.

Så ja, det er virkelig hvad overskriften siger. Og det holder fast ved sin præmis. Så B-film som det er, er det faktisk et glat stykke håndværk. En der lander i et godt rum mellem den velkendte, turistede Vegas billetprisproducent David Saxe klarer sig godt, og de mere vovede, mindre generiske shows, vi har brug for at komme videre i natklubben.

En hurtig test lige nu. Er du en af ​​dem, ligesom mig, der kun behøver at vide, at der er en burlesk hyldest til Attack of the 50 Foot Woman? Med den forbløffende Lora Kelsy, der svatter ved en miniaturehelikopter?

hvor meget tjener terry fator om året

OKAY. Du er med. Men alle andre?

Saxe og direktør-koreograf Tiger Martina forstår, at de gamle modeller er brudte, når det kommer til at nå nye billetkøbere. Men disse skabere af Vegas! Showet! er realister, der ikke vil stille noget billetmæglere ikke kan sælge.

Så en balance. Du har den sædvanlige shtick, hvor damerne trækker en publikumspige op på scenen for at fjerne hans skjorte og rufse sit hår, som den fantastiske sangerinde Sophia Monica (tidligere fra Peepshow and the Pussycat Dolls) bælter I Just Want to Make Love to You.

Men lige efter det? En voldsom sangparodi, hvor en ny mandlig zombie bliver lært, at han kan spise en bestemt kropsdel ​​uden at blive betragtet som homoseksuel.

Specialhandlerne finder også en balance, lige fra old-school drag-komedien om Tiny Bubbles (Steve Daly) til de grove udbrydelser af America's Got Talent-deltager Turf (Alonzo Jones).

Saxe siger, at han stadig foretager ændringer, herunder forbedringer af siddeområdet, på march til en stadig uspecificeret stor åbning. Det er allerede mere konsekvent, om ikke mindre campy, end Vegas Nocturne på Rose.Rabbit.Lie., Endnu et nyt forsøg på at bringe nattelivet tilbage til showrooms.

er de retfærdige brødre stadig i live

Zombiepræmissen udforskes kreativt i flere numre, herunder Monica, der cavorterer mellem de stadig besatte grave af Mr. Ron Guy og Mr. Ron Away til et svingende bud på Betty Hutton/Bjork It's Oh So Quiet.

Navnefaldende Bjork i en anmeldelse i Las Vegas-show er et vidnesbyrd om, hvor langt Saxe, Martina og arrangør Pat Caddick er nået med det syvdelte band (hvilket er direkte ekstravagant for et lille show).

Alligevel håber du, at de bliver ved med at nå. Den maniske tone med fuld gas får kun lejlighedsvis en velkommen ændring, som f.eks. En adagio af Antenor da Silva og Amber Snow, der beklager det faktum, som Scott fortæller os: Den eneste ting, vi zombier ikke kan gøre, er at elske.

I de sidste 20 minutter synes zombie-temaet at være podet på mere konventionel billetpris for krydstogtskibe. Endnu et dansenummer sat til rockabilly Woo Hoo?

Og skørheden behøver ikke altid at være fuld gas. B-filmens præmis ville virkelig egne sig til et par Airplane! -Lignende øjeblikke, hvor karakterer som Robert Stack ikke var med på joken.

Husk, at vi allerede har købt ind til et show kaldet Zombie Burlesque. Du behøver ikke altid at berolige os. Vi ved, at der allerede er zombier nok på natklubberne.

Anmeldelse

Zombie burlesque

hvordan tjente ken vanderpump sine penge

20.30 Mandag-lørdag

V Theatre in the Miracle Mile Shops at Planet Hollywood, 3667 Las Vegas Blvd. Syd

$ 49- $ 69,99 (702-260-7200)

Karakter: B